Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:02
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada merdivenden indiğini görmek

Rüyada merdivenden indiğini görmek

Kayıtsız Üye
Rüyada annemle böyle tarihi eski merdivenli bir yerdeyiz elimizdee çantalar var merdivenden asagiya inicez ve yuksekteyizzz annem iniyo ben arkasindan ama merdivenler çok dik inerken korkuyorum bir iki basamak indikten sonra inemiyorum anne ben inemiycem korkuyorum düşücem diyorum elimde cantalar olduğu için geride cikamiyorum olduğum yerde öyle kalıyorum biri beni burdan kurtarsin diyordum

Okudunuz mu?  Rüyada Maymun Görmek ve Öldürmek

Yorum: Rüyada merdivenden indigini görmek

arifselim
Bu rüya insanın iş veya çeşitli kazanç açısından gerilemesine, işlerinin bozulmasına ve çeşitli maddi sıkıntılar yaşamasına alamet eden bir rüyadır. Kurtulmak için çıkar yollar aradığına ve bundan dolayı üzüldüğüne alamet eder. Yinede Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Nefes darlığı görmek (İmam Nablusi)

Rüyada merdivenden inmek

Kayıtsız Üye
Hayirli gunler, ben universite ogrencisiyim ara verdim şu an gitmiyorum ama onumuzdeki sene gidicem.
Ruyamda bu rüyayı çok gördüm:
Şimdiki gideceğim universite değil ama ortaokulumun merdivenlerinden çok hizlica indigimi goruyorum ve mutluyum.
Lutfen yorumlarmisiniz. Yoksa basarisizmi olucam diye düşünüyorum

Okudunuz mu?  Rüyada mürşidi istemek

Yorum: Rüyada merdivenden indigini görmek

arifselim
Hayırlı günler. Maalesef bu rüya iyi değildir. Merdiveni bu şekilde indiğini görmek şansızlık, kayıp ve gerileme anlamında yorumlanır. Ancak en isabetli yorum senin durumuna göre yapılacak olan yorumdur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
s.a hocam ben uyumadan önce vefat eden eşimi görmek için Allah a dua ettim. rüyamda hamile oluyorum karnım çok büyük ve abartman gibi kat kat yüksek topraktan bir bina, binanın çok yüksek katındayım bulunduğum yerden daha yüksekte ev var mı hatırlamıyorum. ben aşağı inmek istiyorum merdiven tahta ve boyacıların kullandıkları merdivenlere benziyor. eşim geliyor bana yardım ediyor elimi tutuyor bir ev kadar aşağı iniyorum o da benimle ayağım toprağa basıyor ama yinede yüksekteyiz altımızda çok evler var. sonra tekrar çıkmama yardım ediyor. eski yerime geliyorum. şimdiden Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada mavi gözlü erkek görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Allah sabır versin mekanı cennet olsun inşAllah. Rüyan senin bir durumdan bir başka duruma geçişini gösterir. Genel olarak çalışanlar için mertebe atlamaya, bozulan işin, kaybedilen iş imkanlarının yerine daha iyisini elde etmek amacıyla çok emek vererek elde edeceğine delalettir. Doğrusunu bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Nurzade isminin anlamı

rüyada merdivenden indigini gormek, Merdivenden inmek

Bu kategoride yer alan Rüyada namazı şaşırmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada merdivenden indiğini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.