Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:04
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada makyaj görmek

Rüyada makyaj görmek

Kayıtsız Üye
Merhabalar,
Rüyada tanıdığım bir bayanı aşırı makyaj yapmış olarak gördüm bana ne olduğunu hatırlamadığım şeyler anlatıyor ama ben umursamadan yoluma devam edip bir binaya girip işimle ilgileniyorum. Tekrar yanıma gelip oturduğum koltukla ilgili birşeyler anlatıyor, modern üzerinde ayarları vs olan bir işyeri koltuğu. Yine umursamıyorum ve binadan çıkıyorum aynı kişi arkamdan yetişip tarhana yaptım diyor 🙂
Mümkünse yorumlar mısınız?

Okudunuz mu?  İstiharede Namaz kılmak, beyaz tülbent ve kırmızı seccade görmek

Yorum: Rüyada makyaj görmek

arifselim
Merhabalar. Rüyan genel bir şekilde tabir edilebilir. Bu rüyayı gören kişinin, iş hayatında ve sosyal hayatında çok iyi yerlere geleceğine, büyük başarılar kazanacağına tabir edilir. Daima Allah’tan iyi ve güzelini dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada mutlu son görmek

Ruya tabiri

Sherlock47
Ruyamda bisikletten sürekli dusuyordum ve 1 kadin gördüm siyah elbiseli siyah makyasli bir kadini kucagima aliyorum ve bir mahall3de o kadin gibi siyah giyinen siyah makyasl7 bir suru kadinin arasindan kucagimdaki kadinlq g3ciyorum ve uyaniyorum
Tabirini yorumlayabilirmisiniz


Yorum: Rüyada makyaj görmek

arifselim
Rüyan çeşitli tecrübeler edineceğine ve hayatında maddi anlamda güzel gelişmeler olacağına alamet edilir. ayrıca insanın hayatında kısa süreli aşklar yaşamaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Mekke Medine Yolunda Olduğunu Görmek

basitadam
Selamun aleykum.Rüyamda makyajlı kadın gördüm yanağında kırmızı makyaj vardı kadını gördüm hemen yok oldu, o kadından sonra makyajlı bir cocuk gördüm 8-9 yaşlarında,onunda yanağında kırmızı makyaj vardı bütün yanağını kaplıyordu yuvarlaktı kırmızı makyaj izi,kadından sonra makyajlı çocugu görürken aynı anda ilerde bir masa vardı orda bağırtı geliyordu insanların tartışma gibi çok gürültülüydü,rüyam bu kadar,yorumlarsanız sevinir teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada memeden kurtçuk çıkması

arifselim
Aleykum selam. Bu rüyan çok berrak bir rüya değildir. Ancak iş ile ilgili olduğu söylenebilir. Genellikle maddi hayatta daha iyi bir seviyeye yükselmek manasında tabir edilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar
Rüyamda anneme makyaj yaptığımı gördüm gözünün üstüne siyah eyeliner(sürme) çekiyordum filan çekiyordum ben hamile olduğum(gerçekte de hamileyim) için makyaj yapmıyomuşum o yüzden kendi evimin banyosunda anneme makyaj yapıyordum.
Aynı gece birde beyaz güzel bir spor ayakkabı gördüm ayaklarıma giymiş bakıp beğeniyodum.
Bi gece öncede siyah yüksek topuklu 2 tane ayakkabı yıkadığımı temizlediğimi görmüştüm ayakkabılar yırtık filan değildi sadece ince yüksek topukluydu ve bir kabın içine koymuşum yıkıcakmışım.
Şimdiden teşekkür ederim
Hayırlı günler

Okudunuz mu?  Rüyada merdiven çıkmak

Tohat
Merhabalar. İlk rüyan hem yakın çevren ve aile bireyleri tarafından yaşanacak kandırma, hile ve aldatma gibi durumların yaşanmasına hem de sevilmek ve sevmek olarak iki türlü tabir edilmektedir.
İkinci rüyan erişmek istediğin hedeflerin konusundaki önüne çıkan engelleri bir bir aşarak emelini gerçekleştireceğini gösterir.
Üçüncü rüyan ise kısa vadeli olmayan ileriye dönük kuracağın planlar ve bu planların seni, çocuklarını ve aileni ilgilendirip rahat etmenizi sağlayacak düşünceler ve çalışmalar içermektedir. Allah doğrusunu en iyi bilendir.

Bu kategoride yer alan Rüyada merdivenden düştüğünü görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada makyaj görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.