Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:10
sizden4
Abone

Makyaj yapmayı nasıl bırakabilirim ?

Makyaj yapmayı nasıl bırakabilirim ?

İsimsiz üye
Selamün aleyküm. Ben bir kaç yıldır makyaj yapıyorum ve tam bunun içinde bırakamaz hale geldim. Makyajı bırakmak için ne yapmalıyım ? Nasıl kurtulurum bu alışkanlıktan ?
Bir merak ettiğim soruda göz makyajıda mı günahtır ? Örneğin kalem ve rimel. Veya hangi makyaj ürünü günah sayılmaz ?

Okudunuz mu?  Hayattaki şanssızlığım kadersizliğim nedendir?

Yorum: Makyaj yapmayı nasıl bırakabilirim ?

arifselim
Aleykum selam. Makyaj yapmak haram değildir ama yabancı erkelerin göreceği durumlarda makyajın her türlüsü haram olur. Elbette makyaj abdestte suyun ulaşmasına engel oluyorsa öncelikle temizlenmesi gerekir. Kadın evinde ve eşi için dilediği gibi süslenebilir ama dışarısı için makyaj yapması ve süslenmesi haramdır.

Bu kategoride yer alan Şecaati Nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Makyaj yapmayı nasıl bırakabilirim ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.