Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:17
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede mezarlık ve kırmızı gül görmek

İstiharede mezarlık ve kırmızı gül görmek

Kayıtsız Üye
istihare namazimi kıldıktan sonra hocam hiç rüya görmedim ardından kalktıp babanemle konuştum ve tekrar yattım Allahım nolur bana göster dedim.önce gece vakti mezarlığa gittiğimi ardındanda eşim beni çağırdı ve bir baktım deniz kıyısında her yer kırmızı güller ama en son eşim bana bak görüyormusun bunu dedi siseyi gösterdi ve şişede beyaz yoğunlukta olan bir şal sarılıydı salın bazı yerlernde hafif griler vardı.

Okudunuz mu?  Rüyada müslüman kadınlar görmek tabiri nedir?

birde ertesi gün öğle vakti yattım tekrar namazimi kılıp istihareye o zmanada hocam başık bir evdeydim oruçlydum ama yanlışlıkla bir şey yiyorum böğürtlen gibi sonra hemen çıkartyorum orucum bozulmasın diye beyaz bir pipet görüyorum ama dedğim gibi ev çok başıktı ama tüm ailem vardı birde dikkatimi çeken dayımın üstünde beyaz bluz vardı sizce bu ne demek hocam.en son dün gece yine yattım ilkinde yine görmedim ama sonrasında tekrar uyumuşum o zamanda bir yerdeyim önce abdest almıyorum sonra abdest almaya kalkıyorum ve evime misafir gelickmış evim
dağınıktı ama topladım nolur yorumlayın hocam

Okudunuz mu?  İstiharede mekke medineyi görmek

Cevap: İstiharede deniz, mezarlık ve kırmızı gül görmek

arifselim
İstihare için gerekli bütün şartlar yerine getirildikten sonra Allah’ın izniyle bir işaret görülür. Ancak eğer görülen işaretler çok karmaşık ve fazlaysa tekrar istihareye yatılır ta ki net ve açık bir işaret görülene kadar. Bu gördükleriniz Allah daha doğrusunu bilir ama çok fazla anlamlar taşıyor olabilir. En uygun olanı size yakın güvenebileceğiniz ilim sahibi kimselere yüzyüze danışmak ve rüyayı yorumlalamalarını istemektir. Allah’a emanet olun.

Okudunuz mu?  Rüyada makyaj görmek

Yorum: İstiharede deniz, mezarlık ve kırmızı gül görmek

gönlü alemÜye
istiharede ırmakta suyun içinde iki tane mezarlık görmek ne anlama geliyor.Benim tahminince rüyayı gördüm . o gün falanca tanıdığım biri oldu.ölüm haberini aldım.beni çekemeyen en büyük düşmanımdı.ama olduğu için sevinmedim.kalp işte akıl başka kalp başka.neyse.hadi düşmanım oldu.peki ikinci mezarlık kim çıkacak doğrusu merakla bekliyorum.herşeyime burnunu sokuyor.Hayatta iken peşimi bırakmadı.oldu şimdide mezarlıkta bana yapmış olduğu kötülükler onu bırakmayacak ne yazıkki.bide adam bu sene gelmiş benle görüşmek istedi.görüşmedim.hanımı helallik istedi.durumu iyi değil dedi.umursamadım.ben kimseye hakkımı helal etmem.kimsede etmesin.o kadar.Yanlış işler yanlış konuşmalar daha doğrusu kötü niyetlerin sonu kötü olur.en mantıklısı.

Okudunuz mu?  İstiharede mavi deniz görmek

Yorum: İstiharede deniz, mezarlık ve kırmızı gül görmek

arifselim
İstihare için böyle bir rüya sana işaret olmaz. Belki bilinçaltı düşüncelerden dolayı görmüş olabilirsin. Asıl işaret senin kalbine gelen olumlu yada olumsuz olan hissin ile anlaşılır. Eğer için rahat etmezse istihareyi 7 kere tekrar edebilirsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Nehir görmek (İmam Nablusi)

istihare de mezarlık , rüyada mezarın üstünde kırmızı gül görmek, istiharede gül almak

Bu kategoride yer alan Rüyada mavi gözlü erkek görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede mezarlık ve kırmızı gül görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.