Anasayfa
18 Temmuz 2023, 15:38
missa93
Abone

Mezarlık. şeyh, yatırlardan medet ummak

Mezarlık. şeyh, yatırlardan medet ummak

Kayıtsız Üye
s.a mezarlık.şeyh,yatırlardan.türbelerde medet ummak günahmıdır?aracı kullanarak Allah’a daha fazla yakınlaşmak için yapılan ibadetler.bunları delilleri ile yazarsanız sevinirim…


Cevap: mezarlık. şeyh, yatırlardan medet ummak

@mir
mezarlık.şeyh,yatırlardan.türbelerde medet ummak günah değil
apaçık şirktir
medet sadece Allah’tan beklenmelidir
27-Neml-62-
(Onlar mı hayırlı) yoksa darda kalana kendine yalvardığı zaman karşılık veren ve (başındaki) sıkıntıyı gideren, sizi yeryüzünün hakimleri kılan mı? Allah’tan başka bir tanrı mı var! Ne kadar da kıt düşünüyorsunuz!


Cevap: mezarlık. şeyh, yatırlardan medet ummak

Ercan
Mezarlıkta yatan şeyhleri bırakın, ölmüş olan peygamberlerden bile yardım istenmez.

Okudunuz mu?  Neden salavat getirilir?

Hak olan dua yalnız Allah’a yapılan duadır. Onların Allah’tan başka dua ettikleri ise, hiç bir isteklerine cevap veremezler. Böylesi, ağzına gelsin diye avuçlarını suya doğru uzatan, fakat ona bir türlü ulaşamayan kimseye benzer. (Ra’d 13/14)Onların Allah’tan başka dua ettikleri şeyler bir nesne bile yaratamazlar; zaten onların kendileri yaratılmıştır. (Nahl 16/20)

Okudunuz mu?  Koltuk altı ve etek altı kılları kesmeyi ertelemek

Allah’ı bırakıp da kendisine Kıyamete kadar cevap veremeyecek olanlara dua edenlerden daha sapık kim olabilir? Oysaki bunlar onların dualarından habersizdirler. (Ahkâf 46/5)


şeyhten medet ummak, türbeden medet ummak, türbelerden medet ummak

Bu kategoride yer alan Çalgı çalmak hakkında: islam dininde saz gitar gibi çalgılar caiz midir ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Mezarlık. şeyh, yatırlardan medet ummak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.