Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:11
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Mısır Tanrısı/Tanrılarını Görmek

Rüyada Mısır Tanrısı/Tanrılarını Görmek

18-Unexpected
Selamın aleyküm. Rüyamda; büyük büyük kayaların olduğu bir denizdeyim ve dev mısır tanrılarının deniz kuvvetleri ile savaşıyorum. Benim de deniz kuvvetlerim var. Ama benim deniz kuvvetlerini yenmeyi başarıyorlar. Savaşta bizzat bende yer alıyorum, gemiyi sürüp onlara ateş ediyorum. Biraz dayandıktan sonra sadece benim gemim kalıyor. Onların gemisinden de bayağı bir kayıplar verdirttik fakat gemileri hala fazla sayılabilecek durumda. Neyse, bunların küçük bir gemisi var suyun altından bana geliyor. Onu top ateşine tutuyorum, ve sonra zırh delici kurşunlarla ona saldırıyorum ama hiç bir hasar olmuyor. Sonra o gemiyi de batırıyor yanılmıyorsam ve batıyorken gemi, bir mısır tanrısına bakıyorum. Yerine oturuyor ve bana bir şeyler söylüyordu. Sanırım bizle savaşamazsın, ya da yenemezsin tarzı bir şeyler söylüyordu. Neyse ben sonra gemiden atladım ve onların beni göremeyeceği bir yere geçtim. Bir tane de kuyruklu, kedi gibi bir tanrı var. Neyse, o denize girdi ve yattı, daha sonra kuyruğunu üstüme koyacak diye korktum çünkü kuyruk kısmına yakın yerlerde duruyordum ki koymadı. Eğer, beni fark etseydi koyardı ama beni fark etmedi de. Rüyanın devamını hatırlamıyorum. Belki bitmiştir. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada mescit görmek

Yorum: Rüyada Mısır Tanrısı/Tanrılarını Görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Hayat için gösterdiğin mücadelenin şimdiden baş gösterdiği, okulunu okurken ya da iş hayatına atılmak için göstereceğin emekler, dökeceğin alın terinin her zaman var olacağını, işlerinde başarılı olmak ve istediklerine erişmek için mutlaka bir çaba sarf etmek gerektiğine işarettir. Hayatta verilen emekler hiç bir zaman boşa gitmez. Çünkü Allah emekleri zayi etmez. Bir şekilde bunun meyvesini maddi ve manevi olarak geri alacağına delalet eder. Rüyandaki savaş ve mücadele edişin hayatın bu yönüne yönelik olup her insanın yapması gerekenlerin başından geçeceğini gösteriyor. Alah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Nureddin Yıldız'ı görmek

adabis

Bu kategoride yer alan Rüyada Nohut görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Mısır Tanrısı/Tanrılarını Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.