Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:05
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada mürşidi kamilini görmek

Rüyada mürşidi kamilini görmek

mhmmd90
Mürşidimin Solunda Bilmediğim Bir yerdeyim Namaz Kılmaya Gideceğiz Sonra Bilmediğim Bir mescidde Orda Bir Amcam Var Yaşlı Akrabamız Bayadır Görmüyorum Oda Orda Namaz Kılıyor Ben Mürşidimin Yanındayım Daha namaz Kılmadan Rüya Bitiyor.

Teşekkürler Allah Razı Olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada memeden kurtçuk çıkması

Yorum: Rüyada mürşidi kamilini görmek

arifselim
Rüyayı gören kişinin sevdiği kişi ile yaşadığı tatsız bir durumdan kurtulmak için çaba harcayacağına alamet olarak açıklanır. Çekeceği kısa bir sıkıntılı dönemden sonra Allah’ın izniyle rahata ve huzura kavuşacağına işaret eder. Ayrıca farkına vardığı hataları gidermesi onun faydasına olacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Medrese görmek (İmam Nablusi)

Rüyada mürşidimin dergahında abdest almak

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum hocam. Rüyamda mürşidimin dergahında abdest alıyordum sonra arkadaşlarımla konuşuyordum avludan odaya namaz için giricektim çok kalabalık olduğu için avluda arkadaşlarımın yanına seccademi seriyorum orda kılmak için daha sonra kalktım


Yorum: Rüyada mürşidi kamilini görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibinin hayatının olumlu ve istediği yönde değişeceğine, huzura kavuşacağına ve Allah’ın izniyle dileklerinin gerçekleşeceğine işaret olarak tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemen gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada mantar görmek

Kayıtsız Üye
Allah razı olsun hocam eşimde rüyasında gözlerinin ağrıdığını daha sonra aynaya baktığında şaşı olduğunu görmüş rüyadayken babasına rüyada gözlerimin şaşı olduğunu gördüm diyomuş hayrolsun inşAllah. Şimdiden teşekkür ederim


arifselim
Allah sizden de razı olsun. Maalesef bu rüyayı tabir edemeyiz çünkü ancak kişiye özel yorumlanabilir. Göz ile ilgili olan yorumlar çok farklı olabilmektedir. Allah’tan hayırlısını dilemek de yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada mektup görmek

Mürşidi görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada namaz kılarken ters yöne yöneldiğini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada mürşidi kamilini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.