Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:05
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada misafir gelmesi

Rüyada misafir gelmesi

eczdamla
hayırlı günler; benim 6 aydır haber beklediğim bir büyüğüm var.kendisi ile bir konu konuşuldu fakat 6 aydır bu konu hiç konuşulmamış gibi davranıyor.dün gece rüyamda onun bize misafirliğe geldiğini gördüm.kendi akrabalarımda vardı ve evimizde mevlüt okunacak olduğu için toplanıyoduk.haber beklediğim kişi de geldi evimize.hatta rüyamda kalabalık olan odaya geçmesini falan söyledim.rüya tabirlerine göre misafir görmek o kişiden alınacak bir habermiş.rüyamı böyle yorumlayabilir miyim.


Cevap: rüyada misafir gelmesi

NuN
Rüyada eve misafir gelmesi, kişinin güzel bir topluluğun içine girmesine, dost meclislerine, iyi huylu ve ahlaklı insanlara, insanlar arasında muhabbet olmasına, her anlamda huzur içinde geçecek bir ömre, kişinin doğru yolda bulunmasına veya hatalarından dönmesine, sıkıntı çekmemesine, meşakkatsiz kazanılacak paraya işaret eder. Bazı alimlere ise evde görülen misafirler kız istemeye, evliliğe, gönül ilişkilerine ve yaşanacak aşka da yorulabilmektedir.

Okudunuz mu?  Rüyada market görmek

Rüyada habersiz misafir gelmesi

Altn35
Selamun aleyküm rüyamda kız arkadaşım benden habersiz arkadaşlarıyla evime gelmiş annem onları karşılamış mutfakta baya kalabalık onlara yemek veriyordu bende annemden saklamaya çalışıyordum olayı ama korku vardı içimde nedense bilmiyorum istemiyordum eve gelmesini falan ama annem iyi karşılamıştı sonra evden çekip gitti bunlar bende arkalarından çıktım bir tarlaya geldim ordaki işçiler bana orda hasat olan yeşil bitkilerin nasıltoplaynacagini soruyorlardı biraz harap etmişlerdi bitkileri bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum

Okudunuz mu?  Rüyada mezar taşı görmek

Yorum: Rüyada habersiz misafir gelmesi

arifselim
Aleykum selam. Kız arkadaşınla birlikte birden fazla kız görmek hayırlıdır. Bu karşısına çıkacak iyi bir kısmeti, gönlünde biri varsa da onunla beraber güzel bir evlilik yapacağı şeklinde yorumlanır. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum ben bayanim öncelikle ruyama baslamadan önce ben iki sene önce çok büyük bir haksızlığa uğradım 7 sene beklediğim güvendiğim uğruna emek verdiğim insan beni 7 sene beklettikten sonra beni zalimce nedensiz terketti sonra evlendigini öğrendim iki sene çok acı çektim 1.RUYAM sabah rüyamda evimize misafirler gelmişti bir sürü ve onlara hizmet ediyordum biride küçük kız kardeşimi kötü yola düşürmeye çalıştı 2.RUYAM ise beni bırakıp giden kisi rüyamda beni telefonla aramisti rüyamda benimle eskisi gibi olmak istiyordu benim telefonumun şarjı bitti kardesimden telefonunu istedim vermedi ben onu arayamadım bunları yorumlarsaniz çok sevinirim teşekkürler şimdiden

Okudunuz mu?  Rüyada mutlu son görmek

arifselim
Aleykum selam. Birinci rüyanın bir yorumu olabilir ancak ikinci rüyan için ancak bilinçaltı bir rüyadır denilebilir. İnsan yaşadığı olumsuz şeylerin etkisinde kalarak böyle rüyalar görmesi normaldir. Birinci rüyan bir haber alarak sevinmeye ve birine yardımının dokunacağına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada namaz kılarken uyandım ve ettehiyyatü duasını okumaya devam ediyordum.

Murat7
Rüyamda kaynanam kayınçolarım baldızım ve kayınçomun eşi ve çocukları bize ziyarete geliyor bizde oraya gitmeyi düşünürken bir anda onlar çıktı geldi bizim ev malum çocuktan dolayı dağınık herhangi bir yemek hazırlığımız yok yani yeteri kadar yemek yok ilave etmek gerekir kaynanam gil yemek pasta börek felan getirmiş baldız çocuğum için eşime iki parça yiyecekmi oyuncak tarzı mı bir şey verdi ben daha önce baldızla gerçekte konuşmuyordum sadece bacanağı sordum oda iyi dedi bu kadar konuştuk kayınçolardan ses çıkmıyor bizimkiler geldi benim kayınpederi sordular kendisi prostat hastası ama o yoktu onu da getirin dedi bizimkiler neyse kayınço gitti getirdi ama adam sapa sağlam ben şaşırdım.sanki bir şey getirmiş gibi kamyonet tarzı bir araçla gelmişlerdi ben markete mi neye diye aşağı indim aşağıda kahve var millet oynayıp gülüyor kahve ile ev arasındaki ara yolda biraz uzakta bir motosikletliye bir araç çarpmış orada bir kalabalık vardı bende kahvedekilere kaza olmuş dedim bağırdım ama gitmedim.. sonra eve çıktım bizim misafirler biz gidelim dedi yalnız station bî araç ile gidecekler dönecekler evlerine bende iş yerine mesaiye gidecem ama ben eşime diyimki bizde kendi arabamızla gidelim onların arabaya sığmayacağız kayınço sigarız dedi bende biz arkadan gelelim eşimi size bırakırım iş çıkışı tekrar gelir alırım dedim oda şaka şaka dedi siz gelmenize gerek yok buraya tekrar geleceğiz tanıdıklar var onlara gelecek deyip ayrıldılar

Okudunuz mu?  Rüyada mavi gözlü erkek görmek

Tohat
Akraban, ailen ve çevrenin faydasına dokunabilecek iyiliklerde bulunacağına ve yaptığın bu davranışlar sayesinde çevren tarafından sevilip sayılmana, sözü dinlenen biri olmana, herhangi kötü bir muamele görmemene ve bundan sonraki hayatında çevrenle iyi geçinecek birikimler yapmaya çalışacağına bu birikimlerin arasında sana iyi davranacak dost olabilecek kişilerin de olabileceğine delalet etmektedir. Doğrusunu bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Nasihat görmek (İmam Nablusi)

babaanne
esselamü aleyküm hocam.ehli beytten sevdigim dostlarım var, arkadaşım beni rüyasında görmüş.eşi ile birlikte benim evime misafirlige gelmişler.eşi beyefendi bana hitaben; ben kimsenin evine böyle çoluk çocugumu toplayıpda gitmem ilk defa size böyle geliyorum , demiş.elinde de hediye kitap getirmiş onların getirdigi kitap benim gördügüm başka birşeymiş çok mutlu olmuşum öylede gülüyormuşum ki, çok da telaş yapmışım.tabir ederseniz çok memnun olurum.şimdiden Allah razı olsun.Allaha emanet olun

Okudunuz mu?  Rüyada mercimek pilavı görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Evine misafirin gelmesi de misafirden hediye alman da senin hakkında olumludur. Evinde bolluk bereketin hakim olmasının yanında zenginliğe de işaret olan bu rüyanda işte ve ticari hayatta ummadığın kazançlar ve başarılar sağlaman özel hayatında mutluluğun ve huzurun bereketine nail olacağına delalet etmektedir. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Muhammed İsmini Duymak Yorumu Nedir?

rüyada gece misafir gelmesi

Bu kategoride yer alan Rüyada namazı kaçırmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada misafir gelmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.