Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:20
missa05
Abone

Çiğ yumurtanın içinden kan çıkması

Çiğ yumurtanın içinden kan çıkması

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm,

Az önce kahvalti için yumurta kiracaktim tavada. Yumurtayi vurdum masaya catlamasi için ve birden kan cikti yumurta beyazinla, kendim ilk elimde salca olabildiginden böyle kirmizilastigini sandim. Sonra yumurtayi tamamen tavanin içine kirinca nerdeyse sadece kan cikti. Yumurtanin sarisinin üstündede kücücük bir et parcasina benzer bir şey vardi, hani anne karninda bebekle birlikte oluyorya, o gibi.

Okudunuz mu?  Unutulmuş hadisler

Bu yumurta bozukmuydu? Yoksa içinde bir canli yani bir civciv mi büyümek üzereydi? Eger öyle ise, bilmeden mi canina kiydim? Bunun günahi varmidir bana?

Simdiden Allah razı olsun.


Yorum: Çiğ yumurtanın içinden kan çıkması

mum
Bazı yumurtaları beklettiğimizde ısıdan dolayı oluyor bazıları da taze olmasına rağmen oluyor bunun nedenini bilmem ama yenmesi helal olsa bile yiyemiyorum ve o andan sonra haftalarca yumurta yemeyi terk ediyorum 🙂
Günahı olmaz yenmesi haram da değil

Okudunuz mu?  Dinimize Göre Kötü Alışkanlıklar Ve Ilgili Hadisler

Yorum: Çiğ yumurtanın içinden kan çıkması

Kayıtsız Üye
Yumurtadan soğuma nedenim teşekkürler 🙂 hiç rastlamamıştım. Bozuldukları oluyor ama dediğiniz gibi hiç olmadı 😒


Yorum: Çiğ yumurtanın içinden kan çıkması

Kayıtsız Üye
Benim yüzümden mi sogudunuz?
Öyle olduysa öncelikle özür dilerim.
Ancak bu kadar hassas olmamanizi tavsiye ederim, yumurta önemli bir besin kaynagidir ve hassasligi kendiniz bizzat yasamadan bu derece abartmamanizi öneririm.
Soguma nedeniniz ayrica karsinizdaki insan olmamali; kendiniz belki fazla hassassiniz. Ben mesela öyleyim, ve benim gözümde doğru olan, baska bir insani suclu hissettirmek yerine ilk kendini sorgulamaktir.

Okudunuz mu?  Sınava girecekler için Okunacak Dua

Neyse yinede olsun, insaAllah tamamiyle sogutmamisimdir sizi. Dedigim gibi, önemli bir gidadir. Ve son dediklerimide kötü anlamda demek istemedim.


Kayıtsız Üye
Yok karddşim Estağfirullah sizinle bir alakası yok. Kişiliğim böyle dediğiniz gibi çok hassas biriyim, et bile zar zor yerim o kanı düşündükçe 🙂 Biraz da şaka maksadıyla söyledim zaten, çünkü yumurtayı seven biriyim. Ben özür dilerim kendinizi suçlu hissetmenize neden olduysam. Hakkınızı helal edin.

Okudunuz mu?  Hayvan sevgisi ile ilgili hadisler

Kayıtsız Üye
Şimdi cidden kendimi buruk hissettim, bende hassas yapiya sahip oldugumdan fazla alingan davranmisim, sonradan mesaji okuyup fark ettim.
Sizde kusura bakmayin kardesim, Allah’a emanet olun. Helal olsun, sizde hakkinizi helal edin. Yumurtadan da kimse sogumasin 🙂


Kayıtsız Üye
Soğumaya gerek yok, hayatın gerçekleri… 🙂
Helali hoş olsun, Allah’a emanet olun 🙂

Okudunuz mu?  Futbolcuların aldığı para haram mı?

İsmile
Selamun Aleyküm Ben bir yerde yumurta içindeki kan necis değildir ama yenmesi haramdır diye bir yazı gördüm bu doğrumu o yazıdan bu yana yumurta yemek zor gelmeye başladı neredeyse hepsinde küçük küçük kan lekeleri var hepsini ayıklamak çok zor oluyor bazen yemesemde olur diyorum bu işin bir kolayı yok mu

Okudunuz mu?  Kızım olacak ve adını ceren koymak istiyorum. cerenin anlamı ceylan yavrusu demekmiş

çiğ yumurtanın içinden kırmızı sıvı çıkması, rüyada yumurtanin içinden kan cikmasi, yumurtada kan çıkması

Bu kategoride yer alan Müslüman olmayanların çocukları şanssız mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Çiğ yumurtanın içinden kan çıkması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.