Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:05
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada mesaj almak

Rüyada mesaj almak

Haber
Değişik bir olay öyküsü var aslında bu rüyanın. Çok sıkıntılı günler geçiriyorum son zamanlarda. Hiç tanımadığım ve sadece bir kaç defa mesaj olarak anlamsız bir kaç cümle kurduğum birbirimizin yüzünü dahi görmediğim bir kişi bana ”

sen namaz mı kılıyorsun. rüyamda seni çünkü muhteşem bir yerde gördüm. denizin ortasında bir tatil mekanı gibi o kdar huzurlu ki deniz. masmavi ve dingin ve sen ufacık ama güzel bir teknede tek başına tatil yapıyordun. denizin kenarı sarı kum ama orman var ağaçlar yeşil aynı zamanda. çok huzurlu bir halin vardı uzun zamandır bu kadar güzel bir manzara görmemiştim rüyamda


Şeklinde bir mesaj attı.

Okudunuz mu?  İstiharede ne görmek hayırlıdır?

Hayati öneme haiz bu konu hakkında yorum yaparsanız sevinirim.


Yorum: Rüyada mesaj almak

arifselim
Rüya gayet güzel bir şekilde görülmüş olabilir. Ancak bu dikkatli olunması gereken rüyalardandır. Çünkü bu rüya tatil yapan kimse için tembelliğe, girişimci olmamasına ve daha fazla çalışması gerektiğine yorumlanır. Bu sounçta bir rüyadır ve Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Nişanlının Ayrılmak İstemesi

Yorum: Rüyada mesaj almak

Haber
sen beni aradın dedin ki camerayı aç, camerayı açtım ben de tekne içindesin bana etrafı gösteriyorsun denizi gördüm berrak turkuaz renginde, sonra birden kıyıya çıktın ormanın aynı zamanda kumsalın içinde yürümeye başladın elinde kamerayla, insanlar var tektük. bu kadar güzel yerde bu kadar az insan hayret diye içimden geçirdim. hatta terörden olsa gerek dedim içimden. sonra yürüdün işte. ben de çocuğa bak ne kadar şanslı pis diye kıskandım. mutluydu huzurluydu yüzün. sonra tek başına olduğun için sevindim. sevgilisi yok daha demekki dedim. sonra uyandım. sonra içimde senin çok huzurlu olduğunu manevi yönünü kuvvetlendirdiğini hissettim uyandıktan sonra.

Okudunuz mu?  Rüyada mubarek birinin ismini duymak ne anlama gelir

rÜYANIN aslı bu imiş bir daha yorumlarmısınız


Yorum: Rüyada mesaj almak

arifselim
Önce anlatılan ile bu rüya birbirinden tamamen farklıdır. Bu rüya ise insanın düşündüğü ve etkilendiği bazı durum veya olaylardan dolayı görülebilir. Özel bir tabiri olduğunu bilmiyoruz. Allah’a havale ederek Allah’a sığınmak en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Nergis görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm. Gerçekte sevdiğim kız bana karşı biraz kızgın çünkü onu gereksiz yere rahatsız ettiğim için. Rüyamda ise sevdiğim kız bana mesaj atmıştı normalde hiç böyle bir şey olmamıştı gerçekte ama rüyada mesaj atmıştı. Yanlış hatırlamıyorsam bana barışmak için mesaj atmıştı. Yani mesajda hatırladığım kadarıyla beni hala seviyor musun? yazıyordu ve mesaj yaklaşık 2 ya da 3 kısa cümlecikten oluşuyordu aynı beni hala seviyor musun mesajının uzunluğu kadar, belki daha kısa. Neyse ben bana mesaj attığını görünce o kadar çok sevindim ki yanımdaki tanıdığım birisine bana dönecek bana dönecek beni sevmeye başladı tarzı ona ikide bir bunu söylüyordum ve çok sevinmiştim. Mesajda ona geri döndüm mü tam hatırlayamıyorum ama sanki döndüm gibi hatırlıyorum ve rüyanın devamını hatırlamıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada mantar görmek

Tohat
Cevap yazıyorum Rüyanızdaki umut verici gelişme gibi gerçekte de ilişkilerin düzelmesi, küslüklerin giderilmesi veya daha iyi bir iletişim ve ilişki için ortamların kurulması şeklinde tabir edilir. Bekar olsun evli olsun bu rüya kişinin aile, arkadaş veya çevresindeki buzları eriterek daha mutlu ve huzurlu olacağına delalet eder. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada namaz kılarken ters yöne yöneldiğini görmek

Kayıtsız Üye
selâmünaleyküm,
rüyamda halen nikahlı olduğum fakat bir yıldan fazladır ayri oldugum kocamdan mesaj gedi,
mesajda benim evimin anahtarını bulamadığını yazıyor, görüp görmediğimi soruyor, veya bende mi gibi ifade vardı.

gercek hayatta,
kocamla ayrıldıktan 6 ay sonra onun taşındıği eve gittim 5 ay kadar orada yaşadık, olmadı, yapamadık , ayrıldık tekrar, sonra geri önceki evimize ,cocuklarla geri döndüm. evin anahtarlar tabiki de bende. –kocamı bir yıldan fazladır hiç görmüyor konuşmuyoruz.—
bilinç altı olduğunu düşünmüyorum bu rüyanin. bir yıldır görüşmüyoruz, sizce nasıl tabir edilir?
yorumlarsaniz sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada Mekke Medine Yolunda Olduğunu Görmek

Tohat
VE aleyküm selam. Gördüğün durumlar bilinçaltıdır. Yani eşin, ev, anahtar vs. Fakat verilen mesaj çok farklıdır. İş ile alakalı olup işlerinle ilgili girişeceğin mücadeleye, bunun için çaba sarf etmene ve olumlu netice almana işaret etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada mürşidi istemek

Laz61
Hocam rüyamda ölmüş babamı gördüm baba gitme gitme dedım sarıldım gitmem lazım kızım dedı oda gömlegini alıyorum asıyorum sandalyeye namaz kılıyor babam sonra bana diyor ki sözlünü(evleneciğin kişiyi) denizde ara kızım dedı bana sonraki günde babam hasta böyle yatak hazırlıyorum ona çorba yapıp içiriyordum. Nedir acaba anlamı Hocam

Okudunuz mu?  Rüyada Meclis görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Allah gani gani rahmet etsin inşAllah. İlk rüyanın tabiri babana duyduğun yoğun hasretten kaynaklıdır. Onu anımsarken dualar okumak, gerekirse ziyaret etmek, adına sadaka ve hayır hasenat yapmak sana iyi hissettirecektir.
İkinci rüyanın tabiri, hasta olarak gördüğün baban eğer ölmeden önceki haliyse bilinçaltıdır. Değilse bu haber anlamında olup kötü olarak yorumlanmayacak bir rüyadır. Allah hakkıyla bilendir.

Bu kategoride yer alan Rüyada namaz kılamamak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada mesaj almak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.