Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:22
missa05
Abone

Yaş ilerledikçe yüzde değişim olur mu ?

Yaş ilerledikçe yüzde değişim olur mu ?

Kayıtsız Üye
Sevgili abilerim ve ablalarım. Ben lise son sınıfta okuyan bir gencim. Şuan yüzümde bir ortantısızlık, ergenlik çirkinliği var. Yaşım ilerleyince bu görüntüm değişir mi ? Yani sivilcelerim gider, yüzüm kemiksi bir yapı alır mı ? Şuan kendimi çok değersiz ve çirkin hissediyorum ama yaşım 25 olunca evlenmeyi düşünüyorum. Kendime 25. yaşımı hedefledim. Yaşım geldiğinde yüzüm daha güzel olur mu ? Yani yüz hatlarım değişir mi ?

Okudunuz mu?  Göz zinası kul hakkı mıdır? nasıl ödenir

1- Sizde ne gibi değişimler oldu ?
2- Vücut yapım nasıl olur ?

Ben namazına bağlı bir gencim (Allah’a şükür). Bu dış görünüş meselesi beni etkiliyor ama hep ümitliyim. Bende birgün normal bir yüze sahip olurum diye düşünüyorum. Hedeflediğim yaş ise 25. Hem askerliğim bitmiş olur, hemde yüzüm oturmuş olur diye düşünüyorum. Yani bu sayede evlenmem daha kolay olur. Şuan bana pek kimse bakmıyor. Çirkinliğimin farkındayım ama hep ileriyi ümit ediyorum.

Okudunuz mu?  İsyan etmekten korkuyorum

Yorum: Yaş ilerledikçe yüzde değişim olur mu ?

Kayıtsız Üye
elbette ki değişicek bebeklik halinle şimdi ki yüz halin aynı mı? kafana takma bunları 25 yaşına geldiğinde bugünkü halinden eser kalmıcak :)) sen yeter ki cildine zarar vericek herşeyden uzak dur sigara vs gibi..

Bu kategoride yer alan Yaşlı ve hasta anneme bakıyorum fakat eşim razı degil ne yapmalıyım başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yaş ilerledikçe yüzde değişim olur mu ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.