Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:46
sizden6
Abone

Neden Sünnet Namazı Kılıyoruz?

Neden Sünnet Namazı Kılıyoruz?

myshkn
Ben Namaz kılıyorum 5 vakit.Bunu temizlenip Arınmak için yapıyorum.Allah’ın affedeceği bir kul olmak için.Neden sünnet kılıyoruz?
Nafileleri saymazsak günde 40 rekat namaz kılıyoruz sünneterle birlikte.Peki bu kadar vakit alan bir ibadet ile bilim de ve fende nasıl ilerleyeceğiz? bunu isyan gibi düşünmeyın Haşa.Ama benim namazda gaz sorunumda var ve namaz bana işkence haline geliyor.Ve kazalarımda var.Ben nasıl işime odaklanıp başarılı olacağım ?

Okudunuz mu?  Adak ile ilgili bi soru

Yorum: Neden Sünnet Namazı Kılıyoruz?

avni
Bilimde ve fende ilerlemeye namaz engel ise, 8-9 saat uyumayalım, 5-6 saat uyuyalım ve süper güç olalım ? 40 rekat ne kadar vaktini alırkı senin yarım saat az uyusan tuvalette fazla zaman kaybetmesen zaten denkleştirirsin o vakti.

Okudunuz mu?  Ergenlik çağı hakkında bilgi verir misiniz?

Yorum: Neden Sünnet Namazı Kılıyoruz?

Kayıtsız Üye
24 saatin sadece 1 saati ni namaza harcıyoruz sünnetler dahil hem kuranda diyorki Resulüm de ki eğer Allahı seviyorsanız bana uyun ki Allah ta sizi sevsin ve günahlarınızı bağışlasın af olmak istiyosan Resüle de uyman şart zor geliyosa dua et Allah tan namazı hafifletmesini iste geriye kalan 23 saat var 8 ssat uyu 15 saat fende ilerlemeye yeter senin azmine bağlı kimi insan 15 ssaati 1 ssaatte tamamlar azmine bağlı

Okudunuz mu?  Namaz Duaları ve sıralaması

Yorum: Neden Sünnet Namazı Kılıyoruz?

sensenku
Ben bunu böyle anlıyorum. Farz namazlarını kılmak vacip, yani kılmaktan başka yolun yok. Örneyin nefes almamız gerek gibi düşünün, nefes alıyoruz ve oksijenin tadı karbon karışan oksijenden daha güzel). Sünnet namazı ise kırda ve ya kent yerinde sabah uyanınca ter-temiz azot yutuyoruz ya, oksijenden bile güzel hava, çimen kokulu, toprak kokulu ve azotlu hava. İşte Sünnet namazları onlar gibi teravetlidir ve kılınınca bolca sevap yazılıyor.
Bu yazdıklarım benim şahsi görüşümdür.

Bu kategoride yer alan Tehlikeli kelimeyi duyarken uyarmamak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Neden Sünnet Namazı Kılıyoruz? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.