Anasayfa
7 Mayıs 2021, 20:08

Hastayken cunup olmak

Hastayken cunup olmak

Emre332
Öncelikle Merhaba! Boğazların çok ağrıyor,gribim ve gusül almak istiyorum ama alamıyorum. Çünkü bir yandan hastayım bir yandan ailem izin vermiyor! 1 gün cünup kalsam günah mı olur?


Yorum: Hastayken cunup olmak

ACİLSERVİS
Bir gün boyunca 5 vakit namazı kılmayabilirsin diye bir iznin mi var? Ölüm döşeğindeki kişiye bile namaz farz iken hastayım veya gusle izin yok diye bir şey olamaz.

Okudunuz mu?  Cüzdan duası nasıl yapılır

Yorum: Hastayken cunup olmak

misafir
”İslam dini kolaylik dinidir” islam namaza önem verdiği kadar sağlığa da önem verir. Teyemmüm edin, Allah rahimdir.


Yorum: Hastayken cunup olmak

ACİLSERVİS
Dağ başında veya soğukta olsa veya ağır hasta o zaman dediğin gibi teyemmüm alabilir. Evde sıcak yatağında ve boğazı ağrıyor veya ailesi banyo yapma dediği için teyemmüm alacaksa kolaylık değil saçmalık olur.
İslamda zorluk yoktur cümlesinde olduğu gibi bunu da suistimal etmeyin.

Bu kategoride yer alan Çini tekniğinde sırlama nasıl yapılır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hastayken cunup olmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.