Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kalbin değiştirilmesi

Rüyada kalbin değiştirilmesi

monster0606
Ablamın rüyasında benim kalbimi 2 kere değiştirmişler

arkdaşlar ekim ayında elimden geldiğince islama döndüm tövbelerimi yaptım ibadetlerimi yerine getiriyorum ablam rüyasında böyle görmüş açıksası biraz korktum ablam çok gerçekciydi diyor biraz bakındım kötü şekilde yorumlamar var sizce yorumu nedir?
saolun şimdiden.

Okudunuz mu?  Rüyada Kiremit görmek (İmam Nablusi)

arkadaşlar ekim ayında elimden geldiğince islama gönüş yaptım ibadetlerime başladım tövbelerimi yaptım öncesinde psikiyatriden %70 engelli raporum vardı Allah’a şükür şuan bir rahatsızlığım yok geçti gitti bu süreçte ilaçları falan da bıraktım gitti.

ablam rüyasında 2 kişinin benim kalbimi değiştirdiğini görmüş biraz bakındım kötü yorumlar var Allah’a sığındım ama sizlerinde yorumlarını merak ediyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Kızıl Dut görmek (İmam Nablusi)

sağolun şimdiden.


Yorum: Rüyada kalbin değiştirilmesi

arifselim
Rüyada kalp, kişinin duygularına, düşüncelerine ve arzularına işaret eder. Rüyada kalbin değiştirilmesi kişinin durumuna göredir. Ya iyiye doğru bir yöneliş veya kötü bir duruma doğru gidiş vardır. İnşaAllah bu rüya senin açıdan çok hayırlı ve çok olumlu manalara işaret olarak tabir edilir. Sende Allah’tan hayır ve iyilik dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada Kiraz görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kalbin değiştirilmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.