Anasayfa
8 Mayıs 2021, 7:20
sizden06
Abone

Kalbin ağlaması ?

Kalbin ağlaması ?

By JoKer
Esselamu aleykum verahmetullah veberakatu.
Arkadaşlar bir konuyu çok merak ediyorum. Kalp ağlamalı diyorlar. Kalbin ağlaması nasıl olmalı nasıl yapabilirim. Manen ben ne zaman Allahı ansam kalbim sanki yerinden çıkacakmış gibi oluyor sanki dışarı fırlayacak gibi oluyor huzur buluyorum. Ağlama manen bumu oluyor . Bu sorumu cevaplar mısınız şimdiden Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Müstehcen görüntülerde avret yerine bakmak

Cevap: Kalbin ağlaması ?

HAMMADUN
Evinize bir misafir gelse veya gelmeye niyet etse siz evinizde ne tür değişiklikler yaparsınız….????

Rab’bim yarattığı hiç bir mahlukuna sığmazken, o hüzün dolu kırık kalplerdedir. Zira O İnsanın dostudur. O herkesin terk ettiği yalnızlıklarda, O herkesin gururla ve kibirle allah-u Taala’yı aradığı ve o hal üzere allah-u Taalayı aradığı yerde, O zillet kapısının boş olan avlusundan gelecek olan bir tek kulunu bekleyendir.

Okudunuz mu?  Heyecanlanmamak için dua

Rab’binin senin kalbine misafir olacağını bilsen, kalbinin masivalarının temizlendiği ve Rab’bini her hal üzere zikreden bir kul olduğunda, Rab’binin sizin kalbinizde size misafir olacağını bilseniz ne yapardınız…..????

İnşaAllah siz ne yapacağınıza veya ne yapabileceğinize karar verin, bizede kararınızı burada zikreyleyin. Bizde hidayete erenlerden olalım.

Okudunuz mu?  Eşimin hakaret etmesi boşanma sebebi olabilir mi ?

Misafiriniz gelirde düğün bayram ederseniz İnşaAllah, Ümmeti Muhammed içinde dua ediniz.

Rab’bim Cümlemizden Razı Olsun. Amin.


Cevap: Kalbin ağlaması ?

By JoKer
Teşekkür ederim kardeşim. Peki bana olanlar ne oluyor . Huzur geliyor huzurla doluyorum


Cevap: Kalbin ağlaması ?

By JoKer
Teşekkür ederim kardeşim. Peki bana olanlar ne oluyor . Huzur geliyor huzurla doluyorum

Okudunuz mu?  Sarı Müderris Şeyh Sinan kimdir?

HAMMADUN
< Manen ben ne zaman Allahı ansam kalbim sanki yerinden çıkacakmış gibi oluyor sanki dışarı fırlayacak gibi oluyor huzur buluyorum >
İnsan yaradılış itibariyle Ateist dahi olup, allah-u Taala için O yoktur derse, Akıl allah-u Taalayı bildiği için içinde bir çelişki ile kalbi dağınık ve huzursuz olurlar. Zira Akıl allah-u Taala’yı bilici olarak yaratılmıştır. Nefs eğer RUHA baskın çıkarsa işte orada Akıl devreye girip bu hali değiştiremiyorsa, RUH BUNALIMA GİRER….

Okudunuz mu?  İslamın güncellenmesi ne demek? Din güncellenir mi

Siz İnşaAllah allah-u Taala’nın TEK’liğine ve varlığına Aklınız ve RUH’unuzla tasdik ettiğinizden NEFS’inizi de İnşaAllah eğiterek huzura erenlerden olacaksınız…. veya Oldunuz.

İnşaAllah huzuru eksik olmayanlardan olunuz.

Rab’bim Cümlemizden Razı Olsun. Amin.

Bu kategoride yer alan Tırnak ve gusül? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kalbin ağlaması ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.