Anasayfa
8 Mayıs 2021, 13:10
missa07
Abone

Zalimler neden rahat yaşar

Zalimler neden rahat yaşar

Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berekatühü.
Cenabı Mevlamın Rahmeti ve Bereketi üzerlerimize olsun inşALLAH.

Bana hayatımı zehir eden biri neden bu kadar yükselir? Neden en rahat o yaşar? Neden insanlar onu dinler? Neden gıybetimi gözlerim önünde yapan birisi en tepelerece kadar çıkar?
Adam bir sınavda il birincisi olmuş. Tamam hakkıyla çalışarak kazanıyor da, hayatımı zehir eden, mahveden birine Allah bu kapıyı açıyor? Neden bana değil de ona? Benim olması gerkeenler onun oldu.

Okudunuz mu?  Anne Karnındaki Bebek için de Fitre verilir mi?

Yorum: Zalimler neden rahat yaşar

Kayıtsız Üye
Kardeşim rahat yaşamak o kadar korkunç bir şey ki azabını ahirete bırakıyo demek tir ama dert sahibi olanlar varya ahirette belkide hiç azab görmiycektir dünyanın talılığı ahiretin acılığından dır dünyanın acılığı ahiretin tatlılığındandır sen merak etme o hepsinin hesabını vericek sen kötülük yapma iyi niyetini koru onlar gibi olma rahatlık iyi biley değil dert sahibi olmak nimettir asıl

Bu kategoride yer alan Zihin açma duası - Nihat Hatipoğlu başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Zalimler neden rahat yaşar Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.