Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:56
missa3
Abone

Pazarda bikini sütyen satmak

Pazarda bikini sütyen satmak

Kayıtsız Üye
Dinimizde Ticaretin uygunsuzluğu

merhaba sorum başlığımla alakalı

Pazarda bikini Südyen vb şeyleri kalabalığın olduğu yerde satmak yani özel şeyleri açık olarak satmak uygunmudur bunun bir mahsuru varmıdır? kadın ve erkeğin birbirini ayrı görme vaziyetindemi satmalılar?
ve ayrıca televizyondada aynı şekilde kadın ve erkeğin özelli reklamlarını koymanında mahsuru varmıdır?

Okudunuz mu?  HZ PEYGAMBERİMİZİN olaylar karşısındaki güzel tavrı

Yorum: Pazarda bikini sütyen satmak

Kayıtsız Üye
Örnek mesela afedersiniz südyen satarsın anlarımda o südyen resmindeki kadını sadece südyenli resmi var kutularda onuda vesikalık gibi asıyolar bu doğru değil tezgah üstünde dursun yani sonuçta oda bir özel yaşam giysisi erkeklerin etkilenmemesi adına iplere asmamak doğrusudur zaten erkek donunu assan ne yazar asmasanda erkek don reklamındaki adamların resminide tezgah arkasına asmak uygun değildir

Okudunuz mu?  Günah Alma konusu? Birinden sözederken boşver günahını alma denir. Gerçekten böyle birsey varmidir?

bikini

Bu kategoride yer alan İkindi vakti ile akşam vakti uyumanın zararları nelerdir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Pazarda bikini sütyen satmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.