Anasayfa
8 Mayıs 2021, 13:03
missa08
Abone

Güzel olmak için dua etmek

Güzel olmak için dua etmek

Kayıtsız Üye
Ben 18 yaşında bir gencim. Dinimize bağlı bir hayat yaşıyorum. Şuan ergenlikten dolayı yüzümde sivilceler ve izler var. Ergenlikten sonra bunların geçeceğini biliyorum. Ben yüz görüntümden hoşnut değilim. Biliyorum ki bunu bana Allah verdi. Ben bir hadiste en ufak ihtiyacınızı bile Allah’tan isteyin diye okumuştum ve öğrenmiştim. Ben evleneceğim bir kız olursa ona güzel görünmek istiyorum. Yani amacım asla kadınları, kızları etkilemek değil. Güzel bir yüz istemek günah olur mu ? Allah’ın sevmediği bir hareket olur mu ? Çünkü herşeyimi Allah’a borçluyum ve sadece ondan isterim. Bu isteğimide ondan isteyebilir miyim ? Hedeflerim arasında temiz yüzlü bir genç olmak ve yaşım geldiğinde evlenmek var. İşim gücüm yerinde olduğunda ve okulumu, askerliğimi bitirdiğimde evlenmeyi düşünüyorum. Ben temiz gözüken bir insan olmak istiyorum.

Okudunuz mu?  Kader kaza ata külli irade cüzzi irade rızık ecel ömür tevekkül kavramılarını açıklarmısınız

Yorum: Güzel olmak için dua etmek

Kayıtsız Üye
Selâmün aleyküm güzel kardeşim. Ben de senin yaşlarında bir kızım ve dediğin gibi ergenlikte sivilce çıkması normal. Bende de hemen sivilce çıkıyor maske yapmayı bıraktığım an veya yüzümle ilgilenmeyi bıraktığım an. Hatta ilaç bile kullanıyorum ve Allah’a şükürler olsun şu an tertemiz bir yüzüm var. O kadar temiz ki nazar bile değdi iltifatlar sonrası. Her neyse, bir erkek olarak ne kadar yüzünle ilgilenebilirsin bilmiyorum ama istersen sana birkaç maske önerebilirim bana gerçekten yarayan.
1. Biraz bal ve limon suyunu karıştır sonra onu yüzüne sür ve 15 dakikaya yakın beklet.
2. Biraz pirinç unu ve sütü karıştır ve yüzüne uygula ve yine 15 dakikaya yakın beklet.
Şimdilik bunları denemeni tavsiye ederim ama her gün yapma yüzünü yıpratabilir. Gerçekten o sivilcelerin yok olmasını istiyorsan biraz çaba lazım ve erkek adam maske falan yapmaz ayaklarını da bırakmak lazım 🙂 Ayriyeten internete sivilce duâsı yaz ve onu oku. Allah’ın izniyle geçer inşAllah en kısa zamanda.

Okudunuz mu?  Peygamberimizin hayatındaki önemli olaylar

Yorum: Güzel olmak için dua etmek

vel Fecr
güzel yüz istemende bir behis yok ama önce Allahtan hayırlı bir ömür hayırlı bir hanım ve Allah’a layık bir kul olmayı isteyin.
bunların yanında senin sivilcenin esamesi bile okunmaz duygusal kardeşim.


güzel olmak kızlarımin güzel olması için dua

Bu kategoride yer alan Hayale dayanan roman yazmak veya bunu okumak caiz midir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Güzel olmak için dua etmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.