Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:55
missa4
Abone

Şeytana yenik düşmek

Şeytana yenik düşmek

Kayıtsız Üye
Ben eskiden irade güç olarak çok güçlüyüm şeytan hep bana karşı yenilirdi 19 yaşındayım şuan size yemin ediyorum etmediğim dua kalmıyor ama şeytan beni yeniyor sürekli cinsellink düşünüyorum ve Allah’a söz veriyorum tutamıyorum ben çok zorlanıyorum arkadaşlar bana öyle bir dua söyleyinki ayetel kürsüden güçlü bir dua olsun şeytan yanıma bile yaklaşamasın bana öyle bir dua söyleyin ki nefsim çok güçlensin fiziksel olarak güçleniyim Allah’a emanet olun

Okudunuz mu?  İmanın anlamı nedir?

Yorum: Şeytana yenik düşmek

Kayıtsız Üye
Şeytan bile olmasa, nefis var bunu yendigin zaman evliyalardan olursun 🙂 fazla irdeleme bence düşünmemeye çalış sana cinselliği hatırlatacak şeylerden uzak dur. Oruç tut ve bence birşeylerle uğraş spor yap yada çalış. iradene bağlı duayla zor çözülür bence

Okudunuz mu?  Taziye için vaazlar

Yorum: Şeytana yenik düşmek

Kayıtsız Üye
Bak şimdi sana ne diyeceğim;
Işin kolayına kaçıp şeytana suç atma bir kere cünkü biliyorsun ki kendini savunamayacak doldur doldur at. Sen yenik düştügünü zannetiğin kendinsin ve sen kendini bilirsen yenikde düşmezsin. Yani insanın bir sürü istekleri arzulari ihtiyaçları vardir ve bunlar yerine getirilmesi için seni tetikleyen iç güdüler vardır. Bir arabaya nasıl yağ su gerekiyorsa eksozdan duman çıkıyorsa ve buda bu araba için günah değil şeytanada yenik düştüğünden değil bu böyle olsun diye yapılmış. Sende su içecen yemek yiyecen zamanı geldiğinde en az bunlar kadar cinsellik istiyecen çünkü böyle yapıldın.
Bunları kontrol etmen için sen önce kendini bilip ona göre önlemlet alacaksın.
Yinede başarılı olamadığın yerde şeytana yüklene bilirsin tabiki, merak etme hiçde sesini çıkartmaz. Istediğin gibi yerden yere vurabilirsin. Hayal gücününe bağlı.
Zaten varlığından azda olsa emin olsa insanlar daha tek laf etmezlerdi hakkinda.

Bu kategoride yer alan Şafiiyim hanefi mezhbine geçmek istiyorum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Şeytana yenik düşmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.