Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:31
sizden2
Abone

Dua ettikçe istediğimize daha mı çok bağlanıyoruz

Dua ettikçe istediğimize daha mı çok bağlanıyoruz

mucize
Selamun aleykum.
Allahtan çok istediğim bir şey var çok dua ediyorum. Ama bu isteğim için dua ettikçe isteğimi daha da çok istemeye başladım. Hatta dua ettikçe daha çok isteyip ağlamaya. Bunun nedeni nedir? Biliyorum Allahtan hayırlısını isteyin diyeceksiniz ama zaten Allahım bana hayırlı kıl diyorum. Dua ettikçe daha mı çok bağlanıyoruz isteğimize bu normal mi?

Okudunuz mu?  Dinimize göre Burçlar gerçek mi

Yorum: Dua ettikçe istediğimize daha mı çok bağlanıyoruz

mum
Helal olan istekler için dua edin hatta ısrar edin ama yerine gelmediği veya ertelendiğinde asla ümitsizliğe kapılmayın.
Bağlılık duadan değil, düşüncenizdendir

Bu kategoride yer alan Neden herkesin dili farklı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Dua ettikçe istediğimize daha mı çok bağlanıyoruz Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.