Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:23
missa2
Abone

Günah duanın kabulüne engel mi ?

Günah duanın kabulüne engel mi ?

Mustafa recep
Hayırlı akşamlar ben dua ederken felaket vesvese geliyor şeytan dün su günahı işledin Allah kabul etmez duani, istediğini vermez diyor ne yapmalıyım ? Günah işlemek duanin kabul olmasını engeller mi ?


Yorum: Günah duanın kabulüne engel mi ?

mum
Temiz ağızla yapılan dua ile kirli ağızla yapılan dua arasında fark var elbette ama hiç bir dua asla boşa gitmez merak etmeyin
Dua edin ve duadan asla bıkmayın

Okudunuz mu?  Kadının menisi nasıl olur

Yorum: Günah duanın kabulüne engel mi ?

arzudeniz
Dua ederken, bildiğiniz bilmediğiniz tüm günahlarınızdan pişmanlığınızı ve Rabbimden af dilemeyi de ihmal etmeyin dualarınızda, tövbe edin. Hem içiniz de daha ferah olur inşAllah. Allah tövbe eden kullarını çok sever, inşAllah hepimizin tövbelerini günahlarını affeder.

Okudunuz mu?  Hicret Nedir? Hicret Ne Zaman Yapılmıştır?

Gunah duaya engelmi

Bu kategoride yer alan Temcid Ne Demektir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Günah duanın kabulüne engel mi ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.