Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:00
sizden5
Abone

Ben şimdi hala cünüp müyüm değil miyim kafam karma karışık

Ben şimdi hala cünüp müyüm değil miyim kafam karma karışık

StayAway
ben sabahleyin cünüp oldum banyoya gidip yıkandım ama idrar yaptıgımı düşünüyorum ama tamda hatırlamıyorum yapmamış da olabilirim sonra yıkandım işe geldim ama normal abdest de aldım ama içim rahat değil ya yapmamışsam cünüp bir şekilde mi namaz kılmış oldum şimdi ama burada idararım geldi gittim meniye benzer bir şey de görmedim şimdi iş yerinde namazlarımı kılayım mı yoksa kılmamam mı doğru olur ?

Okudunuz mu?  Türkçeden YASİN İ ŞERİF okumak

Yorum: Ben şimdi hala cünüp müyüm değil miyim kafam karma karışık

duzgunomer
Bildiğim kadarı ile önemli olan şehvetle akan meninin dışarı çıkması. Uyandıktan sonra bir müddet beklediyseniz, meni akmıştır.

Bu kategoride yer alan Hz. Şuayb in kızlarının ismi nedir ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ben şimdi hala cünüp müyüm değil miyim kafam karma karışık Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.