Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:02
sizden92
Abone

Dualarım kabul olmuyor kafam çok karışık

Dualarım kabul olmuyor kafam çok karışık

hrşygüzelolck
Bu hayatta neyi çok istediysem onlarla sınandım.Dualarım kabul olmadı.Dinime de bağlı biriyim ama olmuyor işte.Atanmak istedim.Sevebileceğim biriyle evlenmek istedim.İkisi de kabul olmadı.Bunlar için çok uğraştım.
Tamam belki evlenmek için uğraşmadım.Sonuçta bir bayan olarak çıkıp ben eş arayamam.Ama gelenler de bana uymuyor.Başkaları okumadı,haliyle atanma derdi de olmadı,evlendiler.En azından mutlu bir evlilikleri var. Üstelik benim kadar dinine bağlı kişiler de değil bazıları.Gezmediği erkek kalmadı ama sevdiği, sevildiği biriyle evlendi.Ama bende şimdi ne bir iş ne de eş var.Artık Allahın adaletinden şüphe etmeye başladım.Allah beni unuttu mu diyorum kendi kendime.Ya da o insanları hiç görmüyor mu.Onlar onca şeye rağmen nasıl mutlu olmayı hak ediyor da ben hak edemiyorum.Ama bunları düşündükten sonra da Rabbime karşı derin bir utanç duyuyorum.Yaşım 28 hala evlenemedim.Artık işi,gücü,atanmayı geçtim.Sadece evlenip anne olmak istiyorum. Şimdi size soruyorum;Ben bu dünyayı da ahiretimi de düşünerek birşeyler yapmaya çalışıyorum.İyi br kul olmaya çalışıyorum.Ama duam kabul olmayınca isyan ediyorum.Haliyle öbür dünyamı da mahvediyorum. Ama o erkeklerle gezip,hiçbirşey için çabalamayan kız hem istediği kişiyle evleniyor hem de iyi kötü bir işi var.Dolayısıyla Allah’a isyan edecek birşeyi de yok ibadet etmese de.Bu durumda haliyle adaletten şüphe ediyorum.Sizce ne yapmalıyım?Şuan yanlış birşeyler yaptığımı biliyorum.Ama ne yapmalıyı? Bir de o insanla benim hükmüm nedir?Hangimiz daha çok günaha giriyoruz?Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

Okudunuz mu?  Keşke İnsan Olmasaydım Dedim Günaha Girdim mi ?

Yorum: Dualarım kabul olmuyor kafam çok karışık

Kayıtsız Üye
yaşantın bnmkini anımsattı son gülen iyi güler derler nerden bilirsin ki kazananın sen olmayacağını yada ahiretinin bekası için bu dünyayı çileli geçirmenin gerekliliğini. şeytanın vesvesesine sabırla imanla karşı dur ve sadece hayırlısını iste. ben öle yaptım çok şükür Allahım

Okudunuz mu?  İslam Da Dans Etmek Ve Müzik Dinlemek Günah Mı?

Yorum: Dualarım kabul olmuyor kafam çok karışık

Hasan01
Biliyormusu?
Allah sevdiği kulun sesini duymak ister istediğini vermeyin bırak yarvalsın sesini duymak istiyorum der

Falat sevmediği kuluna ne istiyorsa verin bu sesi duymak istemiyorum der

Sende ALLAHın sevdiği kullardan biri ola bilirsin bunun için sevinmen gerek

Okudunuz mu?  Yecüc Mecüc Tarafından Öldürülen Şehit Olur Mu ?

Yorum: Dualarım kabul olmuyor kafam çok karışık

meraklıkul
Allah bazen kulu için en iyisini en sona saklar tabi kulda bunu bilemez. Siz Allah’ın sizin için uygun bulduğu kula varıncaya kadar kendinizi geliştirmeye bakın. Atanmaya gelince siz dersinize çalışın ve tevekkül ve dualarla sınavlara girin Allah sevdiği kulunu imtihan eder ardından yüzünden gülümseyi ve dilinden şükür etmeyi bıraktırmaz. Bol bol sabır, dua ve Allah’a güvenmeiz dileğiyle.

Okudunuz mu?  Şeytan taşlama olayı nasıl başlamıştır?

hrşygüzelolck
Amin inşAllah.Onlarida yapmaya devam edeceğim inşAllah

İnşAllah öyle diyordur Rabbim.Yoksa hiçbirşey çekilecek gibi değil


Misafir123123
Değerli Kardeşim.
Sağlıklı olmanız size verilmiş en buyuk mukafattir. Lutfen sabirli olunuz yaşiniz henuz 28 ve gencsiniz. Sabirli olun, bol kitap okuyun. Sosyal ortamlarda bulunup insanlari sevin. Allah size inşAllah hayirli bir durum tevafuk edecektir.
Sakin uzulmeyin. Huzurlu rahat ve sabirli olmaniz her dugumu cozer. Bana inanın.

Okudunuz mu?  Allahın varlığından şüphe gelmeye başladı çok kötü oluyorum

hrşygüzelolck
Dediklerinizi yapacağım.Sabretmekten ve dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimden.Sağolun


şansızlık, hiç bir duam kabul olmuyor, Allaha küsmek

Bu kategoride yer alan Sahurda Ezan okunurken su içmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Dualarım kabul olmuyor kafam çok karışık Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.