Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:02
sizden92
Abone

Sahurda Ezan okunurken su içmek

Sahurda Ezan okunurken su içmek

mecnun12
Ben su içiyordum tam o sırada ezan okunmaya başladı bende ağzımdaki suyu tükürdüm ve bir kaç defa daha tükürdüm tamamen çıkarmış olayım diye oruç tutabilirmiyim?


Cevap: Sahurda Ezan okunurken su içmek

Darusselam
Ezanı duyar duymaz bırakmışsın zaten İmsak yeni girmiştir.Allah kabul etsin.

Okudunuz mu?  Flood ne demek ?

Sahurda ezan okunurken su içmek

BurakKeser
Selamun Aleyküm hocam bizim burdaki hoca iftarı 2-3 dakka geç okur sahuru 1 dakka erken okur ben anlamadım. Tam su içiyordum geri sayıma da baktım tam su yudumluyordum ezan okundu yanlışıkla şaşkınlıktan bir kez daha ağzımdayken yudumladım. Oruç lu mu sayılırım yoksa orucum bozulmuş mudur? Hocam lütfen yardım edin hoca geçen 5 saniye kala okuyordu bende dedim 1 dk var hemen içim tam yudumlarken okudu. Lütfen yardım edin

Okudunuz mu?  Erkeğin Göğüs Kıllarını Kısaltması Uygun mu?

Yorum: Sahurda Ezan okunurken su içmek

ACİLSERVİS
Hoca ezan okumaya gidince ona bir şey olsa 10-20 dakika gecikse ne olacak . Bu zamanda herkesin evinde telefonu saati televizyonu var yani imsakın girip girmediğini anlayacağı bir çok cihazı var. Oruç ezanla başlamaz imsak ile başlar. İmsak girmeden yemeyi içmeyi terk etmelisin. Sonuç olarak hoca az erken okumuşsa orucun bozulmaz. Orucuna devam et. Allah kabul etsin.

Okudunuz mu?  Arapça Yazılı Hadis Kitabı Arıyorum - Arapça hadis kaynakları

BurakKeser
Çok saolun hocam Allah sizden razı olsun

Bu kategoride yer alan Adet günlerinde camiye girilmesi günah mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sahurda Ezan okunurken su içmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.