Anasayfa
7 Mayıs 2021, 7:12

Cin çarpması olan insanlarla karin uğraşır mı?

Cin çarpması olan insanlarla karin uğraşır mı?

Kayıtsız Üye
Cin çarpması olan kişilerde iki türlü gerçek dışı ses duyuluyor.Biri insanları taklit ediyor. Biride dışardan duyulan sesler. Dışardan duyulan sesler belirli kelimeleri tekrarlarlıyor ve çok az konuşuyor. Diğerleri ise yönetiyor. Bu sesleri insanın kendi karini tarafından mı, yoksa ifrit tarafından mı gerçekleştiriliyor size göre ?

Okudunuz mu?  Guslü Gerektiren Haller ile İlgili Bâzı Meseleler

Yorum: Cin çarpması olan insanlarla karin uğraşır mı?

Kayıtsız Üye
Iblis, cin,ifrit, karin bunların hepsi nefs’e uyarılar gönderir. Hepsi cinlerdendir. Yani hepsi insanlarla uğraşır.Beyin ise bunları bunları insana iletir.


Yorum: Cin çarpması olan insanlarla karin uğraşır mı?

mum
Cin musallat olan kişi hasta gibi olur her insana göre durum değişir.
Kimi halsiz olur kimi deli gibi davranır vs…
Kuran okuyun geçer. Kuran okuma imkanı olmayanlar birine okutsunlar.

Okudunuz mu?  Belâlara Karşı Sabır İstemek, Zımnen Belâ İstemek Mânâsına Gelir mi?

Yorum: Cin çarpması olan insanlarla karin uğraşır mı?

Kayıtsız Üye
Cin çarpmasını tedavi etmek isteyenler, şeytan ve cinlerin kahrı için olan duayı yedi kez ezberlenerek her gün okursa yada bu duayı yazarak üzerinde taşırsa düzelir.


Kayıtsız Üye
Cinlerin kafirine şeytan denir. Şeytan cinler vasıtası ile vesvese verir.Şeytan insanlara direk olarak musallat değildir.Ama nefs şeytandan daha kötü olur terbiye edilmezse. Cin çarpması olan insanlara, dışardan duyulur gibi sesler duyulur. Hep aynı kelimeleri tekrarlayıp çok az konuşur. Zeka olarak geridirler. On iki yaşındaki çocuk gibidirler. Kendisine soru sorulmadıkça pek konuşmazlar. Sesleri insanlara benzemez. Çok farklıdırlar. Düşük seviyeli olanları ayet okunurken bağırır, sızlanır. Diğer gaipten gelen sesleri beyin iletir. İnsanların niyetini sezmek ve insana belirli konularda yol göstermek, Karin ile ilgili olabilir. Sanrısal sesler, Karinin iletilerinide iletebilir.

Okudunuz mu?  Hakkını helal etmemek günah mı

Kayıtsız Üye
Musallat olan cin ve şeytanlar bazen tasalluat,bazen musallat olarak, üfleyerek, çarparak zarar verebiliyorlar.Baht kapanması sanrısal ses ve görüntüler ile sonuçlanır, kısmet kapalılığı ise hastalık boyutunda depresyon vesvese ile sonuçlanır.Çok ciddi rahatsızlıklardır bunlar.Her ikisi bir arada görülebilir.Psikolojik rahatsızlığı olanlardaki belirtilerini yazalım.Takıntı yani zorlayıcı düşünceler, saplantı yani dünya ile ilgili bir şeylere bağlanma,olumsuz düşünceler, öz güven eksikliği, değersiz olduğunu düşünme, geçmişi hatırlama,yaşanan iyi anı değil kötü anları hatırlama olaylarla ilgili, düşüncenin okunduğu hissi,dış dünya ile davranışların bağlantılı olduğunu hissetme,unutkanlık,çalışamama,evlenememe, sitres,duygusal bozukluk yani düşüncelerin sürekli değişimi.sabah uyku alamamış gibi uyanma yada uykusuzluk, hazeyanlar,sinirlilik gibi belirtiler görülmesi mümkündür.Bu belirtilerin bir kısmı varsa psikolojik problem vardır.

Bu kategoride yer alan Doktorluk mesleği ve mahremiyet başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cin çarpması olan insanlarla karin uğraşır mı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.