Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:27
missa1
Abone

Kadın babasının oğlu (üvey kardeşi) yanında açık durabilir mi ?

Kadın babasının oğlu (üvey kardeşi) yanında açık durabilir mi ?

GökyüzüAşığı
Öncelikle Selamın Aleyküm ,iyi forumlar şimdiden. Benim sorum aynen başlıkta yazıyor , benim babamın eski evliliğinden kız çocukları var ; yaşca benden büyükler . Onlar benim yanımda açık durabilirler mi ? Bu arada ben bulûğ cağına ermiş bir bireyim .

Okudunuz mu?  Mezar taşlarına yazı yazmak dinimizce günahmı?

Yorum: Kadın babasının oğlu (üvey kardeşi) yanında açık durabilir mi ?

mum
Üvey kardeş, mahremiyet konusunda öz kardeş gibidir. Yabancı gözüyle bakılabilir ama dinen öz kardeşten bir farkı yoktur.


Yorum: Kadın babasının oğlu (üvey kardeşi) yanında açık durabilir mi ?

GökyüzüAşığı
Teşşekkürler beni aydınlatmış oldunuz , bayadır düşünüyordum bu soruyu tekrar teşşekkürler

Bu kategoride yer alan Hz. Hatice validemiz Peygamberimizle evlendiğinde kaç yaşındaydı ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kadın babasının oğlu (üvey kardeşi) yanında açık durabilir mi ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.