Anasayfa
6 Şubat 2023, 14:30
missa09
Abone

Günahı alışkanlık haline getirmek

Günahı alışkanlık haline getirmek

recdral
Selamün Aleyküm cümleten.Birçok günaha müptela olmuş,birçok günahı alışkanlık haline getirmiş ve günah işlemekten artık işlediği günaha pişmanlık ve üzüntü duyamayacak hale gelen bir kimse bu yaptıklarının haram olduğunu bilse ve elinden geldiğince tevbe etmeye çalışsa bu kişi kafir midir?

Okudunuz mu?  Peygamberlerde bulunması gereken özellikler nelerdir

Yorum: Günahı alışkanlık haline getirmek

arifselim
Aleykum selam. Bir insanı küfre sokan şeyler vardır ve küfre sokmayan şeyler vardır. Eğer küfre giren biri olmuş olsa bile yinede farkına vararak tövbe istiğfar eden ve pişmanlık duyan kulunu Allah affeder. Kul yeter ki tövbe edebilisin ve Allah’ım beni affet diyebilsin.

Bu kategoride yer alan Okuldan dolayı namazlarımı kılamıyorum. başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Günahı alışkanlık haline getirmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.