Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:38
missa09
Abone

ALLAH rızası için verilen paranın geri istenmesi?

ALLAH rızası için verilen paranın geri istenmesi?

-=tomorrow
değerli kardeşlerim ALLAH rızası için verilen paranın bir müddet sonra geri istenmesi ve verilmediği takdirde veren kişinin hakkını helal etmemesi günah mıdır?


Yorum: ALLAH rızası için verilen paranın geri istenmesi?

ACİLSERVİS
Para verildiği an artık o para veren kişiye ait değildir. Ona ait olmayan bir şeyi geri isteyemez ve ona ait olmayan bir şeyi haram etme hakkı da yoktur.

Okudunuz mu?  Hanefilere göre kazın artığı suların hükmü nedir?

Yorum: ALLAH rızası için verilen paranın geri istenmesi?

-=tomorrow
teşekkür ederim cevabınız için 🙂
iyi günler

Bu kategoride yer alan Yemekten önce meyve veya tatlı yemek sünnet midir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

ALLAH rızası için verilen paranın geri istenmesi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.