Anasayfa
7 Mayıs 2021, 7:12

Yetişkin (Mühtehcen) filmler zina ile eşdeğer olabilir

Yetişkin (Mühtehcen) filmler zina ile eşdeğer olabilir

Kayıtsız Üye
İnternetten izlediğiniz yetişkin(mühtehcen) filmler zinadan daha çok insana şehvet manasında tatmin eder. Bu nedenle zinadan farksızdır. Çok sık izlendiğinde zina yapmamış olmanıza rağmen mahrumiyet söz konusu olabilir.Yani kısmetiniz kapanabilir. Bu nedenle ilk olarak istiğfar duası okumak ve "La ilahe illAllah"(Allah’tan başka ilah yoktur)diyerek yada iman tazeleme ile imanı tazelemek gerekir.Ardından tövbe namazı kılarak tövbe edin.Tövbe namazın dualarının nasıl olduğunu öğrenin.Bu günah sizi zina sayıldığı için kısmetinizi kapatır.Zaten kısmetin kapanması mahrumiyet belirtisi olabilir.

Okudunuz mu?  Kalp hangi taraftadır ?

Yorum: Yetişkin (Mühtehcen) filmler zina ile eşdeğer olabilir

Kayıtsız Üye
Eğer size şer yapan cinler var ise, Kuran-ı kerim surelerinden, cini yaktığı,erittiği söyleyen sureleri bilgisayarınıza yükleseniz,dinlemeseniz bile korktukları için şer yapmazlar.Diğer başka surelerde yükleyin.Dinleyecek olursanız çok az yani ayda en fazla bir kez dinleyin. Özellikle Saffat ve İnşirah suresi cinleri korkutur. Fatiha suresi (1 kez), İhlas suresi (3 kez) Felak suresi(3 kez), Nas suresi (3 kez) bunlar gece yatmadan önce avuçlar açılarak okunup, üflenir ve sağ el ile tüm vücut mesh edilir.Bu işlem üç kez tekrarlanır. Her namazdan sonra, 1 Fatiha suresi,3 İhlas suresi,3 Felak suresi,3 Nas suresi okunursa bir diğer namaz vakti girinceye kadar,vesvese ve cinin şerri olmaz.

Okudunuz mu?  Dinle ilgili akla kötü düşünceler ve küfür gelmesi

Yorum: Yetişkin (Mühtehcen) filmler zina ile eşdeğer olabilir

Kayıtsız Üye
Yetişkin içerikli müstehcen film esasında zina amaçlı cinleri musallatı na neden olur.Mühtehcen film zinaya yaklaşmaktır.Ama film izledikten sonra rüyalanma olma ihtimali olur.Bana öyle geliyorki rüyalanma yaşarsanız yani sık sık rüyada rüyada ilişkiye girerseniz zina ancak bu şekilde olur.Tahminine göre cin ile zina yapmış olursunuz.İhlas suresi,Nas suresi, Felak suresi cini ve şeytanı yakar ve eritir.Ara vermeden uzun süre devam edilmesi cinin terk etmesi yada ölümüne sebep olabilir.Zina yapana mahrumiyet olur.Zina insan ile olabileceği gibi cin ilede olur.Ama bu zina amaçlı bir cin dir.

Okudunuz mu?  Zihin nasıl boşaltılır?

Yorum: Yetişkin (Mühtehcen) filmler zina ile eşdeğer olabilir

Kendinibulanadam
Mühtehcen filim zina yapmak sayılmaz.Fakat günahtır ve haramdır büyük ihtimalle.Tövbe edilmek istenirse "Zina içerikli film izlemeye tövbe ettim" gibi işlenen günah kasıt edilerek tövbe edilir.


cvallkzs67
< İnternetten izlediğiniz yetişkin(mühtehcen) filmler zinadan daha çok insana şehvet manasında tatmin eder. Bu nedenle zinadan farksızdır. Çok sık izlendiğinde zina yapmamış olmanıza rağmen mahrumiyet söz konusu olabilir.Yani kısmetiniz kapanabilir. Bu nedenle ilk olarak istiğfar duası okumak ve "La ilahe illAllah"(Allah’tan başka ilah yoktur)diyerek yada iman tazeleme ile imanı tazelemek gerekir.Ardından tövbe namazı kılarak tövbe edin.Tövbe namazın dualarının nasıl olduğunu öğrenin.Bu günah sizi zina sayıldığı için kısmetinizi kapatır.Zaten kısmetin kapanması mahrumiyet belirtisi olabilir. >
Kaynak vs. var mı ?

Okudunuz mu?  Koltuk Altı ve Etek Traşı

Kendinibulanadam
Mühtehcen (Zina filmleri) büyük günah olur.Zina sayılmaz.Ama musallata(depresyon) sebep olursa rahatsızlık belirtileri görülür.İki rekat namaz kılıp;"Zina içerikli filim ve resimlere bakmaya tövbe edilebilir.Hadis;"Harama bakmak şeytanın zehirli bir okudur".


ixa
İSRA 32 MEALİ: Zinaya da yaklaşmayın; çünkü o pek çirkindir ve kötü bir yoldur.

Okudunuz mu?  Saz eşliğinde ilahi söylemek caiz mi?

Kadınlara bakmak haramdır,çıplak kadınlara bakmak birden fazla haramdır.İslam sadece eylemle kazanılan günahları yasaklamaz,günah ihtimalini arttıracak sebepleri de ortadan kaldırır.Bu şekilde bakınca açık video izlemek büyük zina olmasa da küçük zina gibidir..Çünkü göz kirlenir,kalp kirlenir,kulak kirlenir..iman zayıflar vs.


zina, mahrumiyet, zina içeren filmler

Bu kategoride yer alan Psikolojik rahatsızlıklarda bilinçli tedavi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yetişkin (Mühtehcen) filmler zina ile eşdeğer olabilir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.