Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:20
missa06
Abone

Özel sektörde tanıdıkla işe girmek günah mıdır?

Özel sektörde tanıdıkla işe girmek günah mıdır?

metekutlu
Babamın tanıdığı arkadaşı sayesinde özel sektörde işe girdim. Aslında girdiğim pozisyon için işe alım yoktu. Bu yüzden başkalarının hakkına girmemiş gibi hissediyorum, fakat bazen de kafama takılıyor. Bu olayda dinen sakınca içeren bir durum var mı?

Okudunuz mu?  Cep telefonunda ölmüş akrabanın resmini taşımak günah mı?

Babamın tanıdığı arkadaşı sayesinde özel sektörde işe girdim. Aslında işe girdiğim pozisyon için işe alım yoktu, bende yeni mezun olmuştum. Babam arkadaşı ile görüşünce o da işe aldı. Bu olayda dinimize uygun olmayan bir durum var mıdır?


Yorum: Özel sektörde tanıdıkla işe girmek günah mıdır?

mum
İşe girmek için babanızın arkadaşı ile görüşüp seni işe almasında dini bir sakınca yoktur.
Özel sektör dilediğini işe alır dilediğini almaz bu ona kalmış

Bu kategoride yer alan Bilmeden cünüp namaz kılmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Özel sektörde tanıdıkla işe girmek günah mıdır? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.