Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:20
missa06
Abone

Ahirette aile içindeki haklar

Ahirette aile içindeki haklar

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam. Ahirette hani herkes kendisini düşünecek, herkes kendi hakkını isteyecek ya peki aile de dahil mi bu kul hakkında ? Mesela ben bazen izinsiz annemin parasını alıyorum ama diyorum ki sonuçta o benim annem bana hakkını helal eder ve ahirette bir şey olmaz. Kardeşlerim de aynı şekilde diyorum onlar benim kardeşim kaplerini kırsam da fazla önemi yok sonuçta onların kul hakkı bir şey olmaz bana haklarını helal ederler. Yoksa yanlış mı düşünüyorum ? Aile de olsa onlar da mı kendileri kurtarmak için hakkını ister ? Yok kardeşimmiş oğlummuş demezler mi ?

Okudunuz mu?  Dua ederken ısrar etmek... ısrarlı bir şekilde dua edip sonucunu Allaha havale etmemiz gerekir

Yorum: Ahirette aile içindeki haklar

mum
Anne de olsa kardeş de olsa baba da olsa asla izinsiz onların malı alınmamalı haklarına geçmemelidir ahirette hiç kimse kimseyi Affetmeyecek herkes herkesten hakkını alacak Bu anne dahi olsa aşağıdaki ayetleri okuyun lütfen

ABESE SURESİ

Okudunuz mu?  Sünnet merasimleri nasıl yapılır?

Kulakları sağır eden o ses geldiğinde,


İşte o gün kişi kardeşinden, annesinden, babasından, eşinden ve çocuklarından kaçar.


O gün her kişinin işi başından aşkındır.


O gün birtakım yüzler ışık saçar;


Güleçtir, müjde almıştır.


Birtakım yüzler de o gün toza toprağa bürünmüş;


Kapkara kesilmiştir.


İşte bunlar inkârcılardır, günahkârlardır.

Bu kategoride yer alan Peygamberlerde bulunması gereken özellikler nelerdir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ahirette aile içindeki haklar Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.