Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:19
missa06
Abone

Kadınların yüzüne bakmak caiz mi ?

Kadınların yüzüne bakmak caiz mi ?

Ferit çimen
Hayırlı geceler. Hocam iskelede çalışıyorum ben bayan yolcular gelip bilgi alıyorlar veya bilet alıyorlar onlarla konuşurken bu şekilde onların yüzlerine bakmam caiz midir ?


Yorum: Kadınların yüzüne bakmak caiz mi ?

mum
Karşı cinse bakmak Günahtır haramdır yalnız ihtiyaç nispetinde bakılabilir alışveriş gibi bir soru sorma cevap verme gibi bu anlamda sadece ihtiyaç nispetinde yüzlerine bakılabilir dinimiz Buna müsaade etmiştir

Bu kategoride yer alan Hz.Ömer iman etmeden önce cahiliye devrinde kız çocuğunu diri diri gömdü mü? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kadınların yüzüne bakmak caiz mi ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.