Anasayfa
26 Ocak 2023, 3:49
missa01
Abone

Babam bana küfür ediyor

Babam bana küfür ediyor

Kayıtsız Üye
Merhaba. Babamla çok iyi anlaşırdık fakat malum ben genç bir kız oldum ve bana çok zıt düşmeye başladık. Babam kendini gerçekten dinine düşkün biri sanıyor. Bana sürekli namaz kılmadığım için kızıyor. Ama kendi artık her şeye küfür etmeye başladı. Kitabını diyerek küfür ediyor. Ben onun dinden bile çıktığına inanmaya başladım. Şu ayrıntıya da basmak isterim 5 vakit namazını kılar. İbadetlerine düşkün biridir. Bir süre önce çok büyük bir tartışmamız oldu. Bana artık gebersende kurtulsam dedi ve ben bunu hiçbir şekilde unutamıyorum. En küçük şeyde küfür ediyor. Seni bir gün iyi bir döverim diyor. Kusura bakmayın biraz uzun yazdım. Eskiden böyle değildi Annem babamı okutmus olmalarından şüpheleniyor. Sizce ne yapmalıyız? Bize yardım edin lütfen.

Okudunuz mu?  Ahirette çocuğu olmayanlar

Yorum: Babam bana küfür ediyor

mum
Küfrederken kitaptan kastı eğer kuranı kerim ise onu söylediğinde dinden çıkmış olur ve aynı zamanda karısı da boş olur.
İnsan böyle bir süre iyi olur sonra araca psikolojisi bozulur, Babanızın bu hale gelmesini cinlere muskalara bağlanmayın belki bazı maddi manevi sıkıntıları vardır.
Ama ne olursa olsun inançlı bir insan ben Müslümanım diyen adam asla küfretmemelidir, özellikle kutsal olan şeylere.

Okudunuz mu?  Gusül Abdestinde vucüda su dökme sırası

iki sohbet önereceğim izleyin izletin lütfen


Yorum: Babam bana küfür ediyor

Kayıtsız Üye
Soru sormak istiyorum …

Tamam babanızın namaz kılmamanıza kızmasına kadar her şey normal fakat neden ondan sonra sadece babanın sana kızdığı anları ve söylediklerini yazıyorsun eğer babanın aklı yerindeyse sana böyle küfür etmezdi biliyorum ne olursa olsun kufretmemesi gerekir ama sadece babanın yaptıklarını söyleyip kendinizinkini saklarsaniz doğru olduğunu pek düşünmüyorum …

Bu kategoride yer alan İş kazasında ölen şehittir diyorlar bu doğrumudur? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Babam bana küfür ediyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.