Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:34
missa0
Abone

Telefonla insanları işletmek kul hakkı olur mu

Telefonla insanları işletmek kul hakkı olur mu

Kayıtsız Üye
ben 11 yaşına kadar telefon ile insanları işletmiştim . Kul hakkı olur mu ? Eğer oluyorsa ben konuşmadım arkadaşım konuştu ben yine de kul hakkına girmiş oluyor muyum ? Eğer girmişsem ne yapmam gerekiyor ? Son olarak kötü bir şey söylediğimizi hatırlamıyorum ama işlettiğimiz bir kadın yaşlıydı ve sanırsam kızı olan kişi utanmıyor musunuz diye bize kızmıştı (yaklaşık 5 kişiydik ) ne yapmam gerekiyor iyi bir müslüman olmaya çalışıyorum ama sürekli aklıma bu konu geliyor tavsiye verin lütfen

Okudunuz mu?  Yüzük takarken okunacak dua nedir ?

Yorum: Telefonla insanları işletmek kul hakkı olur mu

arifselim
Ergenlik döneminden önce işlenen bu hatalardan günah yazılmaz. Artık önemli olan bu tür şeyleri bir daha yapmamaktır ve tövbe etmektir. Bunun dışında ise telefonla olsun günümüzdeki her türlü iletişim araçlarıyla olsun birini işletmek veya rahatsız etmek elbette bir kul hakkıdır ve haramdır.

Okudunuz mu?  Ergenliğe yeni giren oğluma nasıl anlatmalıyım ergenlik durumunu?

Allaha kufue edeni

Bu kategoride yer alan Kumardan Nasıl Kurtulurum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Telefonla insanları işletmek kul hakkı olur mu Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.