Anasayfa
20 Haziran 2022, 19:47
missa06
Abone

Çok zor imtihanlardan geçtim, geçiyorum. Rabbim beni sevmiyor mu

Çok zor imtihanlardan geçtim, geçiyorum. Rabbim beni sevmiyor mu

Kayıtsız Üye
Küçüklüğümden beri çok zor şeyler yaşadım. Hiç kimseye anlatamadigim çok zor şeyler yaşadım. Daha sonra babamı, sevdiğimi de kaybettim. Artık çok yoruldum yaşamaktan. Geleceğe dair bir umudum veya hayalim kalmadı. Çünkü ne hayal kursam yaşayamadım. İbadetlerimi yerine getirmeye çalışıyorum. Borçlu olduğum ibadetleri de yerine getirip bir an önce bu dünyadan gitmek istiyorum. Hiç ölmeyecekmisim gibi hissediyorum. Sevdiğim herkes ölecek tek başıma kalacak gibi hissediyorum. O yüzden erkenden gitmek istiyorum. Şükretmek gerekir herşey için biliyorum şükrediyorum acınacak halim var ama şükrediyorum. Rabbim beni sevmiyor mudur ? Ondan mı her sene hayatımı mahvedecek ağır şeyler yaşıyorum. Ölümü istiyorum. Ölümü istemek günah biliyorum ama yaşamak için bir sebebim kalmadı. Çektiğim acılar, ağladığım, kalbimin acısından nefes almakta zorlandığım anlarda bir imtihan mıdır ? Yoksa Rabbim beni sevmiyor mu?

Okudunuz mu?  Memur alımlarında sözü geçen kişilerden yardım almak ve yerleşmek caiz mi

Yorum: Çok zor imtihanlardan geçtim, geçiyorum. Rabbim beni sevmiyor mu

Aahil
Rabbin seni seviyor,seviyor ki seni imtihan ediyor.Rabbim peygamberîmiz aleyhisselâm’ı sevmiyor muydu ? Onun hayatından bak kimler kimler vefat etmiş.Senin yaşama amacın ailen miydi ki onlar öldüğünde hayatın bitiyor ? Şimdi yapman gereken Rabb’ine sımsıkı sarılmaktır.Belki de bu imtihandan başarılı olursan sana Cennetin kapıları açılır ?
Allah’a emanet ol 🙂

Okudunuz mu?  Umreye gidene yardımcı olmak

Yorum: Çok zor imtihanlardan geçtim, geçiyorum. Rabbim beni sevmiyor mu

Kayıtsız Üye
Teşekkür ederim Rabbimden sabır istiyorum. Allah razı olsun sizden


Yorum: Çok zor imtihanlardan geçtim, geçiyorum. Rabbim beni sevmiyor mu

Kayıtsız Üye
Ey Adem Oglu Bilki Efendemiz Hz.Peygamber Muhammed SAllahu Alehi Vessellem Kucuklugundede Buyuklugundede Cok Zorluklar Cekmisdir. Lakin Hic Bir Zaman Isyan Etmedi Umidsizlige Kapilmadi Cunku Umudsizlik Biz Muslumanlara HARAM Bunu Boyle biol

Bu kategoride yer alan Peygamberimizin istişareyle ilgili hadisleri başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Çok zor imtihanlardan geçtim, geçiyorum. Rabbim beni sevmiyor mu Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.