Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:30
sizden95
Abone

Allah beni sevmiyor

Allah beni sevmiyor

zeze
Allah beni sevmiyor mu. Ben her şeye razı geldim her şeyi kabul ettim ona beni bırakma yalvaririm diyorum Allah’ım diğer her zorda olan kulun gibi sana sığınıyorum diyorum Allah beni terk mi etti. Benim kimsem yok ne bir arkadaşım ne bir dostum. Kimsem yok diğer insanlara bakıyorum Allah’ın onları sevdikleri besbelli. Ama beni sevmiyor ben bunu hissedemiyorum artık ölmek istiyorum çünkü her şeyden nefret ediyorum ve hiçbir insanın yüzünü görmek istemiyorum Allah beni sevmiyor gerçekten sevmiyor ben kötü bir şey yapmasamda o beni sevmiyor. Ben onu yüreğim de hissedemiyorum.

Okudunuz mu?  Bir kimseye şerefsiz veya tipsiz demek kişiyi dinden çıkarır mı ?

Yorum: Allah beni sevmiyor

zeze
Ben hiçbir şey istemiyorum onca istediğim şey olmasına rağmen istemememin nedeni de Allah in her şeyin en hayırlısını bilmesi. Bildiği için de bana hayırlısını ver diyorum. Ama onu yüreğim de hissedemiyorum beni sevmiyor gibi geliyor diğer mümin insanlara bakıyorum bir de kendime bakıyorum keşke Allah beni de sevse

Okudunuz mu?  Boy uzatma ameliyatı caiz mi

Yorum: Allah beni sevmiyor

zeze
Gerçekten beni sevmiyor şu hayatta tutulacak hiçbir şeyim yok çünkü her şeyden nefret ediyorum nolur beni de sevsin hiçbir şeyi olmayan ama Allah’ı olan mümin kulları gibi olmak istiyorum ben niye olamıyorum gunahlarimdan kurtulsam bile mi olamayacagim hiçbir şeyi olmayan insanlar nasıl hzuur için de dolaşıyor Allah’ın onları sevdiklerini biliyorlar çünkü

Okudunuz mu?  Abdestim bozuldu ancak...

Yorum: Allah beni sevmiyor

Kayıtsız Üye
Slm gardaş
Biliyonmu bilmem ama yanlış düşünüyon.
Bence bu seviyor sevmiyor muhabbetlerini bırak çünkü bu şekilde hiç bir yere varamazsın. Nezaman ki ayağa kalkarda yürürsen ozaman yol alırsın. Kimse kimsenin derdinden anlamaz varsa derdin çaresi sensin.

Okudunuz mu?  Tesbih namazını sadece günde 2 rekat kılmak caizmi ?

Kayıtsız Üye
Kardeşim Allah’tan umudunu kesmek insana fayda vermez ve onu cehenneme götürür.Allah Kuranı Kerim de defalarca yüce merhametinden bahsediyor.Yine bununla ilgili onlarca hadis varken bu umutsuzluk niye ki.Herkes imtihan oluyor.Herkes insanlar ile ,varlık ile yokluk ile,nefsi ile imtihan oluyor.Bu imtihan bize cennetin vesilesi, yaşadıklarına böyle bak.namazlarda ve sonrasinda İnşirah süresi okumanı da tavsiye ederim.insAllah ferahlık bulur sun.

Okudunuz mu?  Cennette evlilik nasıl olacak eşler yine birbiri ile mi evlenecek ?

bbgbbg
Ali İmran-31
De ki: "Eğer siz Allah’ı seviyorsanız bana uyun; Allah da sizi sevsin ve günahlarınızı bağışlasın. Allah bağışlayandır, esirgeyendir."

Bu kategoride yer alan Eğer erkek ve kadın uzaktaysa vekalet verilerek imam nikahı kıyılır mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Allah beni sevmiyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.