Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:33
missa0
Abone

Ankete yanlış cevap vererek kazandığım para helal midir?

Ankete yanlış cevap vererek kazandığım para helal midir?

Kayıtsız Üye
İnternetten anket doldurarak 50 dolar kazandım. Fakat bazı anketlerde para kazanmak için yanlış cevaplar verdim. Jangi anketler olduğunu da bilmiyorum. Kazandığım para haram mıdır yoksa helal midir? Ne yapmalıyım bu parayı? İçim hiç rahat değil. Cevaplarınız için çok teşekkürler.

Okudunuz mu?  Namus, şeref, onur ve haysiyeti kaybettim

Yorum: Ankete yanlış cevap vererek kazandığım para helal midir?

Kayıtsız Üye
Bizi aldatan bizden değildir der efendimiz. İçim rahat değil demissin zaten. Söylenecek başka söz yok.


Yorum: Ankete yanlış cevap vererek kazandığım para helal midir?

bbgbbg
Kardeşim paran haram veya değil tam bir şey söyleyemem ama sıkıntılı olduğu kesin.Eğer parayı geri iade etme şansın yoksa yardım kuruluşlarına veya etrafında ihtiyacı olan birilerne ver.Parayı geri iade etme şansın varsa kazandığın yerlere geri iade et.

Okudunuz mu?  Kuranda zulüm ile ilgili ayetler

Yorum: Ankete yanlış cevap vererek kazandığım para helal midir?

omeross123
kardeşim birincisi anket doldurmuşsun ve para kazanmışsın bir çaban yok üstüne birde yanlış cevap vermişsin aldatmışsın yani yanlış anlaşılmasın helal mi haram mı Allah bilir ama şüphen varsa hayır kuruluşlarına ver laf olsun diye yazmışsanda Allah bilir

Okudunuz mu?  Kısasa Kısas

Kayıtsız Üye
Tamamdır sağolun. İnsan başka birinden duymak istiyor kendi içten içe bilse bile.Yemeden kurtuldum, Allah haram yemekten korusun bizi inşAllah.

Bu kategoride yer alan Sevdiğimin Hemen Beni Araması İçin En Etkili En çabuk Tesir Eden Dua başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ankete yanlış cevap vererek kazandığım para helal midir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.