Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:49
sizden07
Abone

Küfre düşeni uyarmamak

Küfre düşeni uyarmamak

cvallkzs67
Selamun aleyküm bir konuşma grubunda arkadaşlar senaryolu bir sporda kafir sporculara "İnşAllah kemeri alır"vs.. diyorlar bende uyarmaya çekiniyorum bir günahı var mı ?


Yorum: Küfre düşeni uyarmamak

bbgbbg
Ve Aleyküm Selam.
Kardeşim arkadaşlarının söylediği şey direk küfür diyemeyiz.Herşey Allah’ın dilemesiyle olur.Bu kafirlerin aralarındeki maçta olda böyledir.Burda sorun senin arkadaşlarının tahminimce amerikan güreşinden bahsediyorsun bu spora bu kadar düşkün olmaları.Onları bu tarz şeylerin boş olduğuna ve asıl güzel olanın dünya-ahiret dengesinde yaşamak olduğunu uygun bir şekilde anlat inşaAllah.

Okudunuz mu?  Anne ve baba sayesinde kazanılmış kötü bir alışkanlığın cezasını kişimi anne ve babamı verecektir ?

Yorum: Küfre düşeni uyarmamak

cvallkzs67
evet Amerikan güreşi – Pro wrestling şahsen bende bu spora aşırı derecede düşkünüm onlara bir şey anlatamam Türkiye deki çoğu profesyonel gureş hayranı zaten dinden uzak anlatsamda dinlemezler ve beni aşağılarlar inşAllah dedikleri için uyarmazsam ben günaha ortak olurmuyum ?

Okudunuz mu?  İçki domuz eti satılan yerde çalışmak

Ekin soyak, ateist arkadaş, ayetlerle alay etmek

Bu kategoride yer alan Ameliyat oldum Doktor yıkanma dedi nasıl gusül almalıyım başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Küfre düşeni uyarmamak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.