Anasayfa
7 Mayıs 2021, 20:17
Namaz
Abone

Mezarın önünde namaz kılmak

Mezarın önünde namaz kılmak

gizlikullacı
Selamun aleyküm. Bugün cumayı dışarıda kıldım ve bir şey fark ettim. Bizim buradaki caminin önünde mezarlık var. Bir kaç mezarlığın önünde hiçbir şey yok ne bir duvar ne bir kaldırım. Sadece mezarlık taşı var. Kıbleye doğru yöneldiğinde mezarlık tam önünde duruyor. Ne kadar doğru bu?

Okudunuz mu?  İmam-ı Rabbani namazda tahiyyatı okurken şehadet parmağını kaldırmanın uygun olmadığını, yapmamak ge

Yorum: Mezarın önünde namaz kılmak

mum
Mezarlıkta namaz kılmak mekruhtur ama camide kılıp tam kıble tarafında mezarlık varsa yapacak bir şey var sadece duvar yoksa sütre koyun yeter.

Bu kategoride yer alan Namazda bir yerin açılması başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Mezarın önünde namaz kılmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.