Anasayfa
7 Mayıs 2021, 20:17
Namaz
Abone

Namazda bir yerin açılması

Namazda bir yerin açılması

Rose_love
Selamun Aleykum, ben namaz kıldıktan sonra sirtima dokundum, ust sirt kismim biraz acilmisti basortusuju iyice sarkitamamisim asagiya, belki iki uc parmaklik bir kalinlikta ust sirt kismim acilmisti ama namazda ne kadar acikti egilirken mi acildi bilmiyorum, namazı kilarkende odada tektim tekrardan kılmam gerekir mi?

Okudunuz mu?  Kiminle konuştuğunuzu bilseydiniz, namazdan hiç ayrılmazdınız anlamına gelen hadisin kaynağını, orijinalini ve açıklam

Yorum: Namazda bir yerin açılması

Efdal
Namazda avret yerinin açıldığını fark eden hemen örtmelidir. Fark etmediniz durumlar için namaz bozulmaz iade gerekmez.


Namazda bir yerin açılması

seto123
Namazda çatalımın 4 parmak üstü açıldı (ceviz büyüklüğü kadar) namaza mani olurmu (çatalım gözükmedi)

Okudunuz mu?  Burunda hızmayla namaz kılınırmı?

Namazda bir uzvun açılması

Kayıtsız Üye
Selâmün aleyküm. Namazda bir uzvun çok az açılması namazı bozar mı ?
Namazdan sonra bir uzvun çok az açık olduğunu görmek iade mi gerektirir ?


mum
İmam azama göre uzvun 4/1 açık ise namaz olur ama diğer mezheplere göre namaz sırasında az da olsa açılan elbise hemen kapatılmalı yoksa namaz bozulur.

Bu kategoride yer alan Niçin namaz kılmıyorsunuz? Namaz kılmayanlar neden kılmazlar? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namazda bir yerin açılması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.