Anasayfa
8 Mayıs 2021, 5:47
itikad
Yönetici

Müslüman olduğu halde beş bin yıl cehennemde kalacak insan olur mu?

Müslüman olduğu halde beş bin yıl cehennemde kalacak insan olur mu?

Kayıtsız Üye
Televizyonda nasihat eden hoca müslüman olduğu halde beş bin yıl cehennemde kalacak insanların olduğunu söylüyor.Doğru olma ihtimali olur mu? Çok şiddetli bir azap mı olur bu azap, yoksa daha hafif bir azap mı olur müslüman kişi için.

Okudunuz mu?  Firdevs: Cennet köşklerinin en büyüğüdür.

Yorum: Müslüman olduğu halde beş bin yıl cehennemde kalacak insan olur mu?

arifselim
Bunu söyleyen hoca neye dayanarak söylemiş bilmiyorum ama cehennem azabı haktır ve orda ölmek de yoktur. Allah dilediği kadar ve dilediği şekilde cehenneme atabilir. Cehennemin ateşi dünyanın ateşinden 70 kez daha şiddetli olduğu bildirilmiştir. Allah cümlemizi muhafaza eylesin.

Bu kategoride yer alan Cehennemin Yedi Tabakası başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Müslüman olduğu halde beş bin yıl cehennemde kalacak insan olur mu? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.