Anasayfa
21 Temmuz 2022, 17:22
sizden4
Abone

Kolonya Kullanmakta Bir Sakınca Var mıdır ?

Kolonya Kullanmakta Bir Sakınca Var mıdır ?

alonsof1
SelamunAleykum dostlarım. Ben okul dönüşü veya bir dışarıda işim olduktan sonra Elhamdulillah eve gelince yüzümü elimi suyla yıkıyorum sonra da biraz temizlenmek ferahlamak için kolonyayı alıp elimi koluma yüzüme sürüyorum. Bunu abdest alıp namaz kıldıktan sonra yapıyorum. Namazı bitirdikten sonra yani. İçinde alkol var yani bir sakınca olur mu ?

Okudunuz mu?  Gusül Abdestinde Besmele, Niyet ve Mekan

Yorum: Kolonya Kullanmakta Bir Sakınca Var mıdır ?

Omer Faruk
Hanefi mezhebine göre Kolonyalarda kullanılan alkol katkısı necis olarak değerlendirilmez. Dolayısıyla gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Bu kategoride yer alan Hutbede denilen kelime başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kolonya Kullanmakta Bir Sakınca Var mıdır ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.