Anasayfa
6 Kasım 2023, 2:40
sizden4
Abone

Hırsız Polis Oynamak

Hırsız Polis Oynamak

Ad4m
Selamünaleyküm,
Evet çocuk oyunu olabilir ama napalım arkadaşlarla toplanıp oynuyoruz.Kağıtlara Hırsız-Polis-Masum yazıyoruz karıştırıyoruz herkes bir kağıt çekiyor…
Bazen hakim ve cellat ekliyoruz.Yenilene hakim cezayı belliyor cellat cezayı uyguluyor da
bu son kısmı kafamı karıştırıyor.Bu oyunu oynamak caiz midir ?
(Napalım canımız sıkılıyor :))

Okudunuz mu?  Sineklerin Hepsi Cehennemlik Olması

Yorum: Hırsız Polis Oynamak

Şem’a
Hayali roman yazmak, hayali oyunlar oynamak caizdir.
Oyunları günah yapan içerisindeki imana aykırı durumlardır. Siz oyunun içindeki islama uygun olmayan durumların gerçek olmadığını bildikten sonra imanınız zarar görmez.
Size tavsiyemiz, oynayacağınız oyunları iyi seçmeniz, imana ve ahlaki kurallara aykırı olmamalı ve ibadetinize de engel olmamalıdır.

Bu kategoride yer alan Sabah namazında imam yapacak kişi hangi sureleri okumak daha faziletli başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hırsız Polis Oynamak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.