Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:34
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada yardıma muhtaç birini görmek

Rüyada yardıma muhtaç birini görmek

Kayıtsız Üye
Selamun Aleykum Arkadaslar,
Ben rüyamda eski sevgilim ve bir arkadaşi otobuse biniyor gidiyorlar. Belli bir sure gectikten sonra baska bir arkadaşi geliyor. Onun(eski sevgilim) cani tursu cektigi için carsiya gittiler hala donmediler basina bise gelmesin bir gidip onlara bak diyor. Devaminda uyundam tam sabah ezani okunuyordu. Bunun anlami nedir sizce?

Okudunuz mu?  Rüyada yüz derisini soymak

Yorum: Rüyada yardıma muhtaç birini görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüyada muhtaç olana yardım etmek, gerçekte de merhametli ve şefkatli olmaya işaret eder. Ancak bu rüyan ya sana özel tabir edilmelidir yada bu şekilde bizim buna isabetli bir yorum yapmamız mümkün değildir. Duygusal bir süreçten geçen insanların eski sevgililerini görmeleri de normaldir ve özel bir tabirleri yapılmaz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada yüzü görünmeyen erkek görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada yardıma muhtaç birini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.