Anasayfa
21 Mayıs 2023, 0:13
itikad
Yönetici

3 Yıldır kendimde değilim, ne yapmalıyım ?

3 Yıldır kendimde değilim, ne yapmalıyım ?

Kayıtsız Üye
selamün aleyküm.
lise son sınıfta garip 2 rüya gördüm, hatta görmedim duydum diyebilirim. o dönemde oldukça fazla uyku felçleri de geçiriyordum ama bu iki rüya beni gerçekten çok düşündürdü ve korkuttu.
ilki, yatışımdan 45 dakika sonra beni uyandıran rüya. halk tabiriyle karabasan geldi diyebilirim. dilim tutuldu, besmele dahi çekerken zorlandım ve vücudumu hareket ettiremedim vs… rüyama gelirsek, gördüğüm hiçbir şey yoktu. hani gözlerinizi 1 2 saniyeliğine kapatırsınız da siyah bir algı oluşur ya beyninizde. aynen o şekildeydi. beni düşündüren ve korkutan şey ise rüyamda bir erkek sesinin alaycı ve korkunç bir şekilde "seni biz yarattık" diyerek gürlemesi. onu duyarduymaz uyandım zaten… ardından uyku felci…

Okudunuz mu?  Abdurrahman El-Hazini Hayatı ve eserleri hakkında geniş bilgiler

o rüyadan birkaç gün sonra ise yine belirgin bir şey görmedim rüyamda. ama bilmediğim bir dilde 4 5 insan sanki aynı ses tonuna sahipmiş gibi acayip bir şeyler konuşuyorlardı. arapça diyemem ama çok garip bir aksanı da vardı. harıl harıl bir şey tartışılıyordu sanki. bu rüyadan da yine korku ile uyandım ve akabinde uyku felci…

Okudunuz mu?  Zeytinyağının Fazlası Zararlı - zeytinyağının zararları ve yararları

şimdi üniversite 3. sınıf öğrencisiyim. bayanım. lise sondan beri, 3 yıldır hiçbir işim düzgün gitmemeye başladı. tembelleştim. bu durumdan kendimi kurtarmak istiyorum ancak bir türlü başaramıyorum. aklım yerinde değil gibi. bir şeylere karar verirken fevri ve emin olmadan davranıyorum istemeden. gerçekten herhangi bir şeyi, özellikle derslerimi düşünmekte zorlanıyorum. sanki kafamın içinde bir boşluk var ve gittikçe büyüyor ve düşüncelerimi cümlelerimi yutuyor.

Okudunuz mu?  Muhammed Bin Hanefiyye ( radıyAllahü anh ) Hayatı Hakkında Bilgi

pimpirikli gibi her şeyi bir yerlere bağlamak istemem ama bu hallerimin rüyalarımla bir alakasını ya da cin vakalarından kaynaklandığını düşünmeye başladım.
namazını aksatmayan biriydim, aksatır oldum. kuran dinlerdim, okurdum, araştırırdım. bunları yapmaz oldum. zamanım bereketsizleşti. işlerimi halletmem gereken zaman bana yetmiyor. yavaşladım. yürürken bile sanki arkamdan bir şey beni kendine çekiyor. ağırlık taşıyormuş gibi ve çok yorgun hissediyorum sürekli. sürekli uykum var. aklımdan bir türlü çıkmayan cinsellik temalı düşüncelerimden bıktım. derslerimi yetiştiremiyorum. gece geç saatlere kadar uyanık kalıyorum. korkmamak için rukye dinlemeye başladığımda tir tir titriyorum. aklımda sürekli kaygılar var. geçtiğimiz dönem halüsinasyonlar; çoğunlukla böcekler, bazen kedi, bazen yüzünü bulanık gördüğüm erkek vücutları görmeye başlamıştım. en sonunda bir dönemlik okulu bıraktım. halüsinasyon için ilaç tedavisi gördüğüm dönemde gözleri yanmış gelinlik giymiş kız çocukları da gördüm.

Okudunuz mu?  İnsanın içine cin girip zarar verebilir mi?

ek olarak dikkat eksikliği ve hiperativite bozukluğu teşhisi konmuş bir bireyim. concerta adında bir ilaç kullanıyorum normalde bir işe odaklanmak için. onu kullanmadan önce de işlerime odaklanamıyordum ama bu 3 yıldır gerçekten ilginç bir biçimde sanki aklımı kullanamıyorum. ne yaptığımı bilmez haldeyim. dibe çökmeye başladığımı hissediyorum. şimdi sizden akıl istiyorum, ben ne yapayım ?

Okudunuz mu?  Mehmet Paksu Kimdir?

Yorum: 3 Yıldır kendimde değilim, ne yapmalıyım ?

Hiçinhiçi
Bilinç zayıflar istek kalmaz yediğinden tat alamazsın kafan durur vs vs.. bu durumdan kurtulmak için 3 ile 12 ay kadar bir süre ile belirli uygulamalar yapman lazım ve uygulamaları da iyi bir hocadan almalısın iyi derken en azından para konusu yapmayan biri olması çok iyi olur bh konuyu ne kadar belirtirsen o kadar büyür haberin ola.
Ayrıca biraz da olsa rahatlamak için şunları yap ve farkı gör.
Abdestsiz gezme gerek gusül gerek namaz abdesti
Yediğine besmele ile başla sol el ile yeme
Yatağa geçtiğinde kulakligini tak ve bakara suresini dinle youtubede rukye bakarasuresi diye bj video var 1 saat 35 dakikalık dinlerken kendindeki farklılıkları hisset ama. Saffat,haşr,nas,felak,ayet el kursi gibi ayetlerde dinleyebilirsin. Son olarak ailedeki yaslilara sorarsan onlar iyi hocayi sendendaha iyi bulurlar. Selametle…

Okudunuz mu?  Damarlarda Dolaşan Şeytan

Yorum: 3 Yıldır kendimde değilim, ne yapmalıyım ?

Kayıtsız Üye
peygamber efendimiz şeytanla konuşurken senin cismini ne yakar diye sorunca cevabı müminin halis tevbesi diyor yani aklına gelen günahlarına ayrı ayrı tevbe et ayrıca olabilecek her günaha da tevbe et şeytan günahla bedene girer tevbe ile şeytan bedenden ölerek çıkar inşaAllah Allah şifa verecektir

Okudunuz mu?  Seyyid Abdulhakim Arvasi Hazretleri Sözleri !:)

Yorum: 3 Yıldır kendimde değilim, ne yapmalıyım ?

Kayıtsız Üye
—hiçinhici— arkadaş iyi bir hoca diyor sakin ha Allah’a Şirk koşarsınız sağlık, ferahlık, helal kazanç ne isterseniz Allah’tan isteyin hocanın yapacağı duayı sizde yaparsınız —musallatlı olan günahlarına tevbe etsin bazı günahlarda tevbe yetmez asla adak adamayın Allah ile pazarlık yapmayınverirsen yaparım vermezsen yapmam gibi oluyor adak varsa yapılmak mecbur eğer koç diye adak yapılmışsa ikiside aynı diyerek koyun kesilmez bol sadaka verin verirken sadakaya niyet ederek verin zekat vermeyenler zekatınıda geriye dönük olarak 280 kişiyi doyuracak oranda takriben 6160 TL veilmeyen zekatlar niyetiyle bir veya daha fazla fakirlere dağıtmalı (diyanet 22 TL ye yakın rakam açıkladı) —büyüklere el kaldırmak ana, baba,ve amca dayı hala teyze nene dede abi abla kayınvalide kayınbaba gibi kişilere el kaldırmak tevbe helalleşme ve ayrıca 80 deynek acımadan (ama öldürürcesinede değil) vurulur hafif olursa hükmü olmaz boşa gider zina ise 100 deynek vurulur………
——-Günahların en büyüğü Allah’a şirk koşmaktıramına
Allahım işlediğim şirk günahından sana tevbe ettim estağfirullah (defalarca estağfirullah 100-200 istediğimiz kadar

Bu kategoride yer alan Cinler insanları çarpabilir mi? Cinler insanlara zarar verebilir mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

3 Yıldır kendimde değilim, ne yapmalıyım ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.