Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:09
sizden4
Abone

Kandil günü çikolata, lokum gibi yiyecekler dağıtmanın bir faydası var mıdır

Kandil günü çikolata, lokum gibi yiyecekler dağıtmanın bir faydası var mıdır

Birgaripkul
Selamün aleyküm. Mevlit kandılı olması vesilesiyle, Allah’ın rızası ve peygamberin sefaatini kazanmak niyetiyle bikaç kutu çikolata alıp camiden çıkanlara dağıtıyordum. Ama yaşlı bir amca gelip; bu yaptığımın boşa olduğunu, hiçbir faydası olmadığını, onun yerine fakir tanıdığım varsa ona yardım etmem gerektiğini söyledi. Açıkçası biraz moralimi bozdu. Gerçekten de bir faydası yok mudur ?

Okudunuz mu?  Seninle gurur duyuyorum sözünün hükmü

Yorum: Kandil günü çikolata, lokum gibi yiyecekler dağıtmanın bir faydası var mıdır

emirhan uysal
Önemli olan niyettir kardeşim o amca ne yaptığını biliyor mu ve o amca cennetlik mi sor bakalım.Sen yardım etmişsin ve insanlara Allah için bir şeyler dağıtmışsın tabiki de gidip akrabalarına ve dışardakilere de elinden geliyorsa yardım edersin.Yazık vAllahi yazık nasıl insan olmuşuz nasıl biri olmuş yazık bizlere Vesselam

Bu kategoride yer alan Mekke - Me'la ve Selam kapısı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kandil günü çikolata, lokum gibi yiyecekler dağıtmanın bir faydası var mıdır Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.