Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:20
missa3
Abone

Su dağıtmanın sevabı nedir

Su dağıtmanın sevabı nedir

Kayıtsız Üye
Selamın Aleykum öncelikle herkeze şimdi ben otabüsde muavinim gunde nerden baksanız yüzlerce kişiye su dagıtıyorum arabada ikram yapıyorum, şimdi ben su dagıtıyorum diye sevaba giriyomuyum yoksa işimin geregi olduğu için para kazanıyorum diye işim olarakmı sayılıyor, bunu cevaplarsanız sevinirim Allah herkezden razı olsun

Okudunuz mu?  VAllahi demek günahmıdır..

Yorum: Su dağıtmanın sevabı nedir

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Helal olan bir işi yaptığında sana aynı zamanda sevapta yazılır. Yani insanın yaptığı hiç bir iş ve hiç bir ameli boşa değildir. Sen yeter ki işinin hakkını ver ve helal ile harama dikkat et. Allah kolaylık versin.

Okudunuz mu?  Abdest alırken sakalı ve kaşları ovmak

Yorum: Su dağıtmanın sevabı nedir

Kaptan
Örneğin içki satışı yapan birisi nasıl hem para kazanıp hem günah işliyorsa, su dağıtan birisi de hem para kazanıp hemde sevap kazanabilir.

Bu kategoride yer alan Zekat ile ilgili kavramlar nelerdir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Su dağıtmanın sevabı nedir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.