Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:37
missa
Abone

Kaza namazlarım bittikten sonra tertip sahibi olur muyum?

Kaza namazlarım bittikten sonra tertip sahibi olur muyum?

Kayıtsız Üye
Benim kaza namazlarım var ama ne kadar tam bilmediğim için sayısını fazlaca hesap ettim garanti olsun diye. Ben bilmeden kazalarım biterse tertip sahibi mi olmuş olurum? Yani kaza namazlarım ve eda ettiğim namazlarla birlikte hepsi boşa mı gider sıraya riayet etmediğim için? nasıl yol izlemem lazım ne yapmalıyım? bazı görüşlerde kaza namazı bitse bile tertip sahibi olunmaz diyor bu görüşe uyarsam istediğim gibi namazlarımı kılsam olur mu?

Okudunuz mu?  Başkalarının özel hayatını araştırmak günah mı?

Yorum: Kaza namazlarım bittikten sonra tertip sahibi olur muyum?

arifselim
Kaza namazı sayısından emin olamayan kişi biraz fazla hesap ederek içinin rahat edeceği şekilde hareket eder. Kaza namazları fazla olan kişiler niyet ederken üzerimde en son kalan şu vaktin kazasını kılmaya şeklinde niyet ederler. Kazaların bittikten sonra artık tertip sahibi olmuş olursun.

Bu kategoride yer alan Hz osmanın cenazesi yahudi mezarlığındamı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kaza namazlarım bittikten sonra tertip sahibi olur muyum? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.