Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:56
sizden93
Abone

Peçete ile burnu silerken kan gelmesi

Peçete ile burnu silerken kan gelmesi

nick37
Selamun Aleykum

Ben burnum hafif ıslak olsa bile burnumu silme ihtiyacı hissediyorum.Sık sık burnumu sildiğimden arada peçeteye hafif kan sürülüyor yani öyle koyu renkli değil hafif az miktarda açık renkli bir kan.Burunda ki sıvının mı yoksa kanın mı çok olduğunu anlayamıyorum çünkü mesela abdest aldıktan sonra silince olabiliyor.Bu durumda abdestim bozulur mu yoksa bir sakıncası yok mu ?

Okudunuz mu?  Televizyon izlerken kadınları görünce yüzümüzü çevirmemiz gerekir mi?

Yorum: Peçete ile burnu silerken kan gelmesi

arifselim
Aleykum selam. Hanefilere göre vücuttan çıkan kan, çıktığında yerinden akacak kadar ki miktarda olursa abdesti bozmuş olur. Bunu sen bakarak tahmin edeceksin. Ayrıca bu tür alışkanlıkları terketmek daha güzeldir. Buda Allah’ın izniyle irade ile terkedilmesi mümkündür.

Okudunuz mu?  Sütü satmadan sütün üzerinden kaymağının alınıpta satılması

Yorum: Peçete ile burnu silerken kan gelmesi

nick37
Hocam artık daha dikkat ediyorum abdest aldıktan sonra silmem gerekse bile hafifce siliyorum sıkıntı olmuyor Allahın izni ile.

Bu kategoride yer alan Allah'tan hayırlısıyla sevdiği kişiyi istemek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Peçete ile burnu silerken kan gelmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.