Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:18
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada savaş görmek

Rüyada savaş görmek

Kayıtsız Üye
Hayırlı günler kardeşim ben rüyamda savaş olmuş bir yerdeydim insanlar kaçışıyor sonra bir hastaneye geldim bir aile gördüm çocuk yatıyor altını değiştiriyorum bir bakıyorum ki diz kapaklarından geri ayakları yok çocuğu sevip okşuyorum üzülüyorum sonra bir yerde birsuru yumurtadan çıkan civciv var borazı yumurtadan çıkamamış ölmüş lakin çoğu sağlıklıydı onları kurtarıyordum o arada kalabalık toplanmış kaçanlar yemek yiyor bende annemi arıyorum annenin yemeği burda gelmedi daha diyor bir kadın sonra hastaneye gidiyorum bir adamla tanışıyorum yabancı doktor doktoru öpüyorum yanıma çağırıp 😕 rüyamı yorumlar mısınız

Okudunuz mu?  Rüyada kömür yığını görmenin yorumu nedir?

Yorum: Rüyada savaş görmek

Tohat
Hayırlı günler. Çevrende sağlık sorunlarının meydana gelmesi ve bunun ciddi boyutlara ulaşması şeklinde tabir edilir. Fakat senin her şeye rağmen küçük olaylardan büyük mutluluklar çıkartıp hayatın tadına varacağına işarettir. Doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.


Rüyada Taht Savaşı Yapmak

18-Unexpected
Selamın aleyküm. Rüyamda; nasıl diyim sanki taht yarışı için savaşıyordum. Fakat serüven şöyleydi. Karanlık, pis ortamda pis insanların bulunduğu bir yerdeyim ve o tahtın başındaki kişiyi arıyorum. Neyse, buluyorum aramızda 2’ye 2 bir savaş dönüyor, savaşıyorum ve yeniyorum. Karşıdaki rakip bayağı bir kalıplı ve dövüşürken de büyükçe kılıçlarla dövüşüyoruz. Neyse, ben geçiyorum tahta oturuyorum ama taht sanki biraz alçak gibi yani normal bir oturma yeride olabilir her neyse, yanında ejderhanı nasıl eğitirsin adlı animasyondan siyah bir ejderha var. Dişleri falan o savaş yüzüne dökülmüş yara almış fakat ben o dövüştüğüm kişiden aldığım kılıçla, onun dişlerini ve yaralarını sanki o kılıç sihirliymiş gibi aniden iyileştirdim. Neyse, daha sonra bu dövüştüğüm kişinin destekçiler başka gezegenden geldi, hem de biraz komik ama gezegenleriyle geldiler ( 2 gezegen ) ve dünyayı sıkıştırdılar yani birisi sol diğeri sağ taraftan dünyaya askerlerini falan indirmeye başladı. Hemde benim kaldığım o güzel ve ferah yere indiler. Her yeri neredeyse harap ettiler ve kendi gemilerine dönerek çıkan bir nasıl diyim bir merdiven gibi bir şey inşaa ettiler ama merdiven değil tam olarak, yani basamakları yok. Neyse, benim birkaç adamımı kaçırmaya çalıştılar, mesela ünlü şarkıcı Nicki Minaj adlı bir kız rapçiyi kaçırmaya kalktılar. Kaçıran ise hani Türkiye’yi dolandıran Tosuncuk lakaplı bir kişi var ya o. Her neyse, Tosuncuk Nicki’nin arkasına geçti ve Nicki’nin elleri bağlı bir şekilde onu götürmeye başladı. Tabi, Nicki fiziksel olarak çok iyi bir vücuda sahip, tosuncuk da afedersiniz ona bir kere nasıl diyim soktu, anladınız siz. Her neyse sonra müstehcen laflar etti ve kızı götürmeye başladı, daha sonra biz bir plan uydurdur hemen daha doğrusu Nicki uydurdu. Nicki’nin planı şu şekildeydi, bunun vücut hatları falan iyi ya şimdi, bu tosuncuğa numaradan vücudunu falan açıcak ve tosuncuğu ayartıcak. Daha sonra, tosuncuğu kandıracak ve kaçıcak oradan. Neyse plan tuttu aynısını yaptı ve tosuncuk Nicki’yi tecavüz gibi bir şey etti müstehcen sözlerle. Ama en sonunda Nicki kaçtı ve benim yanıma geldi. Biz beraber bir yapının içine kaçtık. Kaçarken ise ben Nicki’ye bir kaç defa geçirdim ( anladınız siz onu ). Neyse o yapının içi dağılmış falan. Ve saklanmak amaçlı Nicki’ye söyledim, saklanmak amaçlı ölü numarası yapmalıyız falan dedim ve yere yattık. O çıplak gibi bir şeydi ve sonra bende ona nasıl diyim af edersiniz ama soktum, helal yerine ve öylece kaldık. Rüya da burada bitti. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında tost yaptığını görmek

Yorum: Rüyada savaş görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Tüm isteklerine nail olmaya, dilediğin mesleği veya senin için hayırlı olacak olan meslegi elde etmen sayesinde daha bir azimle yoluna gideceğine, büyük bir heves ve heyecanla çalışmalarını sürdüreceğine delalet eder. Etrafındaki insanların kötü niyetli olmayanlardan oluşacağına da işaret eden rüyan sosyal anlamda rahat ederek hu konuda sıkıntıdan olabileceğini gösterir. Ayrıca bir gurur kaynağı oluşturacak davranışta bulunabilirsin. Bu da ailenin ya da iş hayatındaki üstlerin tarafından sana övgüyle bakmalarını sağlayabilirsin. Kısaca çalışma hayatın sosyal çevren ve gayelerin acısından güzel gelişmelerin olacağına dair bir rüya olduğunu söyleyebiliriz. Hayat mucadeleni olmasını istediğin hayellerin çerçevesinde gerceklestirmek için göstereceğin çalışmaları gostermektedir.Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada kız istemek görmek ne demek

Rüyada Savaş

Bu kategoride yer alan Rüyada elbise dolabı görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada savaş görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.